Antena Căutare

O mamă a privit ecografia bebelușului său și nu i-a venit să creadă ce apare în imagine. Ce a descoperit

O tânără însărcinată a mers să își facă o ecografie de control ca să se asigure că sarcina decurge normal, dar nu i-a venit să creadă atunci când a văzut ce apare în imagine, pe monitorul medicului.

colaj foto cu Jodie-Jane Clements insarcinata si o ecogrfie cu bebelusul ei Galerie
Femeia a avut parte de o surpriză de proporții atunci când a privit ecografia | sursa foto: Profimedia

Pentru a preveni diferitele complicații și pentru ca sarcina să decurgă normal, medicii recomandă gravidelor să nu rateze ecografiile de control. O tânără a avut parte însă de o surpriză de proporții atunci când a văzut ce a apărut în imaginea de pe monitorul doctorului, chiar în timpul unei ecografii.

Ce a descoperit o femeie atunci când a privit ecografia bebelușului său. Imaginile au devenit virale

Se spune că unul dintre cele mai fericite momente din viața unei femei este venirea pe lume a unui copil. Dornică să se asigure că sarcina ei evoluează cum trebuie, o tânără a mers să facă o ecografie, însă nu mică i-a fost surpriza atunci când a privit imaginile și a văzut un detaliu neașteptat.

Citește și: Când a privit ecografia bebelușului său, femeii nu i-a venit să creadă. Ce a văzut mama pe chipul copilului

Jodie-Jane Clements avea 26 de ani atunci când a trecut printr-o situație surprinzătoare, în timpul unei ecografii. Femeia din Wigan, Greater Manchester (Marea Britanie) era mai mult decât nerăbdătoare să vadă imagini cu bebelușul său, însă ceea ce a urmat a fost complet neașteptat.

Tânăra a trăit momente pe care nu le va uita prea curând atunci când s-a așezat pe masa doctorului și acesta i-a făcut o ecografie. Curioasă, aceasta a privit către monitorul medicului, însă nu mică i-a fost surpriza atunci când a văzut ce apare în imagine, de fapt. Bebelușul ei își ținea mâna într-o poziție în care degetul din mijloc era ridicat iar celelalte strânse în pumn. Imaginea a făcut-o să se gândească la semnificația acestui gest ce ascunde o jignire.

Citește și: Când și de ce este bine să faci ecografii în timpul sarcinii

Tânăra nu doar că s-a amuzat din plin, dar a și dorit să își împărtășească experiența pe internet. Imaginile publicate în mediul online au devenit virale și au stârnit un val puternic de reacții și glume.

O poveste similară este cea trăită de o mamă pe nume Jade Boyland din Marea Britanie. Și aceasta a mers la ecografia de control și a tras o sperietură de zile mari atunci când a privit monitorul. În loc de un chip drăgălaș de copil, femeia a spus că a văzut mai degrabă un celebru personaj de desene animate, cu ochi mari și degete lungi.

Proprietarul a făcut poze la apartamentul pe care voia să îl vândă și a publicat anunțul. Ce detaliu „rușinos” s-a văzut... Un bărbat a făcut această fotografie, dar când s-a uitat mai atent a fost înspăimântat. Ce se ascundea printre copaci...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x