Antena Căutare

O mireasă nemulțumită de look-ul ei și-a lipit urechile de cap, chiar în ziua nunții. Cum arăta înainte de ideea inedită

Stilista miresei a rămas uimită când a auzit propunere clientei ei care folosea această tehnică demult. Rezultatul este cu adevărat surprinzător.

colaj foto mireasa nemultumita care isi lipeste urechile de cap cu lipici
Stilista miresei a rămas uimită când a auzit propunere clientei ei care folosea această tehnică demult. Rezultatul este cu adevărat surprinzător. | Captura Instagram

Pentru multe femei ziua nunții lor este unul dintre cele mai importante evenimente din viață, doar că uneori socoteala de acasă nu se potrivește cu cea din târg. Atunci când au mai rămas doar câteva ore până când mireasa dă ochii cu alesul inimii și look-ul ei nu este complet, aceasta poate lua decizii total neașteptate și inedite.

Motivul surprinzător pentru care o mireasă și-a lipit urechile de cap în ziua nunții. Rezultatul este uimitor

Un hairstylist a avut șocul vieții sale atunci când a primit o propunere total neașteptată de la clienta sa. Femeia care mai avea doar câteva ore până la marele eveniment a venit cu o idee năstrușnică pentru că nu era mulțumită de look-ul său.

Stilista, care postează sub numele MÍ Martins și are sediul în Montes Claros, Brazilia, a împărtășit trucul bizar pe rețelele de socializare și a împărțit internetul în două. Aceasta a postat un clip în care se observă cum aplică lipiciul în spatele urechilor miresei, pe nume Lorraine, și apoi pune presiune pe ele pentru a se asigura că se lipesc bine de cap.

Citește și: O mireasă i-a interzis mamei sale să mai vină la nuntă și a explicat motivul. Când au aflat adevărul, mulți i-au dat dreptate

În imagini se poate observa că Lorraine a ales să își aranjeze părul într-un coc înalt pentru ziua nunții. Stilista a explicat în descrierea clip-ului că acela a fost momentul în care mireasa și-a dat seama că nu vrea să îi iasă în evidență urechile și a optat pentru aceast truc.

„Ea însăși folosea această tehnică de ceva vreme”, a explicat stilistul. „Și ziua de azi nu a făcut excepție”, a adăugat aceasta.

Cum era de așteptat clipul de pe Instagramul postat de Martins s-a viralizat rapid și a stârnit o mulțime de reacții împărțote. Imaginile au strâns peste 20,2 milioane de vizualizări, unele comentarii numind trucul „nebun” și „absurd”.

De asemenea, a strâns aproximativ 558.000 de vizualizări și aproximativ 12.900 de comentarii - majoritatea internauților fiind șocați de alegerea femeii.

Citește și: Viitorul ei soț a părăsit-o cu o lună înainte de nuntă. Ce a decis să facă femeia, pentru a se “răzbuna”

„Sper că e glumă faptul că oamenii încă promovează astfel de lucruri”, „Nu mi-aș ascunde niciodată vreo trăsătură chiar dacă nu ar fi perfectă!” sau „Orice ar fi, face parte din mine... Dar bineînțeles că știu că a fost acolo prin liberul arbitru, prin voința proprie a persoanei, așa că fiecare este liber să facă ce vrea cu sine și corpul său”, sunt doar câteva dintre comentariile utilizatorilor de pe rețelele de socializare.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cât a plătit un bucureștean ca să își parcheze mașina în fața blocului. Pentru suma enormă a fost nevoit să facă credit ... Când a descoperit ce făcea soacra pe la spate ei, femeii nu i-a venit să creadă că așa ceva e posibil. Ce a dezvăluit...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x