Antena Căutare

O mireasă și-a făcut cadou un test ADN, dar a suferit un șoc! „Am fost mințită toată viața! Mi-au ascuns un secret rușinos” – FOTO

O mireasă și-a făcut cadou un test ADN, ca să afle cine este adevăratul ei tată, dar a suferit un șoc, când a primit rezultatul. Femeia a aflat că familia ei a păstrat un secret uriaș față de ea.

O mireasă și-a făcut cadou un test ADN, dar a suferit un șoc! „Am fost mințită toată viața! Mi-au ascuns un secret rușinos” – FOTO Galerie
Ilustrație

Emma Cooper, în vârstă de 38 de ani, și-a adorat tatăl care a crescut-o. Cei trei frați ai ei obișnuiau să o tachineze, spunându-i că e „preferata lui tata”. A fost devastată când el a murit într-un accident de motocicletă, în 1998, când ea avea doar 16 ani.

Însă, la 12 ani după aceea, când își organiza nunta, Emma a devenit extrem de suspicioasă că tatăl pe care l-a iubit nu a fost tatăl ei biologic. Se mai gândise la acest lucru, întrebându-se de ce nu arată deloc ca el. Însă, când și-a cerut certificatul de naștere, înainte de nuntă, a văzut că în dreptul tatălui nu exista nici un nume. Mama ei i-a spus că ea și tatăl ei nu erau împreună când s-a născut ea, dar tânăra nu s-a lăsat convinsă.

Citește și: Mireasa a găsit metoda perfectă de a-și recupera toți banii cheltuiți pentru nuntă! O invitată: „Când am auzit, am fost șocată!”

În urmă cu un an, Emma a făcut un test ADN pentru a-și găsi adevăratul tată. A aflat cu stupoare că tatăl ei biologic, Trevor Ranger, a locuit extrem de aproape de ea, pe toată durata copilărie ei.

De fapt, Trevor Ranger a avut o aventură cu mama Emmei, când el avea 18 ani, iar ea avea 30 de ani.

Citește și: Și-a dat afară fratele din lista de invitați la nunta lui, după ce a aflat ce plan diabolic avea tânărul! „A insistat!”

„Am fost mințită toată viața. A fost păstrat acest secret de familie. Adevărul nu ar fi durut atât de tare cum a durut să aflu acest lucru în acest mod. Minciunile au făcut mai mult rău”, a spus femeia.

O mireasă și-a făcut cadou un test ADN, dar a suferit un șoc! „Am fost mințită toată viața! Mi-au ascuns un secret rușinos” – FOTO

Emma și tatăl ei biologic.

Acum, Emma se gândește să își reînnoiască jurămintele cu soțul ei, Pete, de 38 de ani, astfel încât tatăl ei biologic să o poată conduce la altar.

„Brusc, am un părinte cu care semăn – avem acasă aceleași rase de câini, suntem amândoi înnebuniți după mașini și după plimbările cu barca. Avem chiar și același gust de doi bani în ceea ce privește vinurile. Este minunat”, a mai spus ea.

Tatăl ei, în vârstă de 58 de ani, a spus că a fost foarte fericit că ea l-a abordat și că au mult de recuperat cu fiica lui, care îi seamănă izbitor. Mama ei, însă, ar fi foarte nemulțumită că fiica ei a făcut întreaga poveste publică.

„Fur inimile bărbaților încă din 1928!” Regina Instagramului are 92 ani, se îmbracă în rochii scurte din latex și iese î... Loc de poveste în România! O pădure din Gorj a fost vopsită în culorile curcubeului! VIDEO...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x