Antena Căutare

O nunta cum altele n-au mai fost: Doi tineri si-au spus "Da" pe varful ingust al unui munte de 300 de metri inaltime!

Pasiunea pentru sporturile extreme nu are limite. Doi tineri, alpinisti impatimiti, au ales sa se castaoreasca pe varful ingust (chiar foarte ingust!) al unui munte de 300 de metri inaltime, conform Bob Ewing şi Antonie Hodge Ewing.

Bob Ewing si Antonie Hodge Ewing au avut parte de o nunta extrema, insa cum altele, probabil, nu au mai fost. Asa ca si-au luat cei mai aventurieri prieteni si au pornit impreuna inspre "altarul" naturii, pe piscul muntelui Seneca Rocks, din Virginia. Surrpinzator, printre invitatii alpinisti a venit si mama miresei, care, culmea, tot ea a si venit cu ideea acestei ceremonii inedite.

Mirii au fost uniti in "sfanta casatorie" de catre fratele lui Antoine (mirele), iar un prieten a fotografiat cele mai frumoase momente de pe un alt varf. Invitatii care nu au putut sa ia parte la marele moment au venit la o petrecere organizata a doua zi.

Vezi si GALERIA FOTO de mai sus!

Nascute pentru rock: doua fetite gemene danseaza in carucior pe muzica tatalui lor... A accidentat 11 oameni, dar i-a impresionat pe politisti cu varsta lui...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x