Antena Căutare

O pisică a parcurs 1.000 de kilometri pentru a-și căuta stăpâna. Unde a fost găsită

Lisi are 3 ani și a călătorit timp de șase luni, din Franța până în Germania, pentru a-și regăsi stăpâna.

pisică alb cu gri strijinită de un zid portocaliu
Lisi a călătorit 1.000 de kilometri pentru a o regăsi pe stăpâna sa | Shutterstock

În luna iunie a anului trecut, Hildegard Holtschneide s-a mutat din Dordogne, o regiune franceză, în orașul său natal din Germania, Düsseldorf.

Potrivit Le Parisien, aceasta a început călătoria avându-i alături pe câinele său, Henry, și pe pisica sa, Lisi. În Saint-Cyr-l'École, femeia s-a cazat pentru o noapte la unul dintre hoteluri.

Citește și: Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu au un nou membru în familie. Cum a reacționat micuțul Tiago

Acela a fost momentul în care a pierdut-o pe Lisi, pisica reușind să iasă din cameră - probabil tot atunci Lisi și-a pierdut una dintre cele nouă vieți, dată fiind aventura prin care a trecut pentru a se reuni cu stăpâna sa.

Cum s-au reunit Lisi și stăpâna sa

„Am căutat-o disperată peste tot și am sunat la toate asociațiile, la toate adăposturile și la toți medicii veterinari din zonă, dar nimeni știa nimic. Nimeni nu a văzut-o”, a declarat Hildegard Holtschneide.

Citește și: O femeie a găsit o pisică cu aripi. Cum arată animalul bizar care a uimit internetul | VIDEO

Odată ce a ajuns în Düsseldorf, Hildegard a continuat căutările, punând anunțuri în mediul online în legătură cu Lisi.

Mult timp nu a primit niciun răspuns, iar pe zi ce trece avea tot mai puține speranțe că o va găsi. Recent, pe 9 noiembrie, femeia a primit un mesaj în care era anunțată că o tânără i-a găsit pisica în Braunschweig.

Citește și: Amenda uriașă primită de o femeie din Caraș-Severin, după ce și-a abandonat pe stradă pisica rănită. La ce sumă ajunge penalizarea

Orașul german în care a fost găsită Lisi se află la 1.000 de kilometri de locul în care aceasta se pieruse.

Luka, tânăra care a găsit-o pe Lisi, a dus-o la veterinal pentru a verifica dacă este sănătoasă. Atunci a aflat că Lisi este căutată de jumătate de an de stăpâna sa.

Citește și: O femeie a adoptat mai mulți pui de pisică, însă unul dintre ei i-a atras atenția, apoi a avut parte de surpriza vieții sale

Tânăra nu a ezitat nicio secundă și a contactat-o pe stăpâna lui Lisi. Cele două s-au întâlnit, iar Lisi și-a regăsit stăpâna. În ciuda momentelor de fericire pură, Hildegard nu a avut cum să nu se întrebe cum a ajuns Lisi din Franța în Germania. Nimeni nu a știut să-i dea un răspuns.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cu lacrimi în ochi, femeia a declarat: „După toată această aventură, nu o s-o mai las niciodată.”

Devotamentul și caracterul puternic al animalelor de companie este întotdeauna surprinzător, în ciuda faptului că poate fi observat zi de zi, în cele mai mici obiceiuri ale prietenilor necuvântători.

Prin miros, inteligență și alte metode inedite numai de ei știute, pot să se reunească cu stăpânii lor chiar și după 1.000 de kilometri, distanța dintre două țări.

Citește și: O pisică bătrână a dispărut acum doi ani, dar „a plâns de bucurie” când s-a reunit cu stăpânii ei

Povestea lui Lisi este exemplul ideal pentru situațiile care par fără rezolvare. Încrederea și determinarea lui Hildegard Holtschneide împreună cu devotamentul, reziliența și agilitatea lui Lisi au făcut rețeta perfectă pentru o istorioară cu final fericit.

Deși putea să fie o întâmplare tragică și obscură, Lisi a întâlnit un suflet bun, pe Luka - probabil printre altele care au ajutat-o să supraviețuiască timp de șase luni -, care a ajutat-o să revină în sânul familiei sale.

Dacă poți rezolva acest exercițiu de matematică, chiar ești un geniu, spun experții. Există doar un răspuns corect... O bunicuță din România a ajuns virală pe internet după ce s-a căsătorit cu un tânăr de culoare. „Doamne ferește”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x