Antena Căutare

O femeie a adoptat mai mulți pui de pisică, însă unul dintre ei i-a atras atenția, apoi a avut parte de surpriza vieții sale

Când a găsit puii de pisică, femeia nu s-a gândit la ce o așteaptă. Una dintre feline i-a atras atenția în mod deosebit.

pui de pisica Galerie
O femeie a adoptat mai mulți pui de pisică, însă unul dintre ei i-a atras atenția, apoi a avut parte de surpriza vieții sale | Instagram

Pisica stătea ascunsă într-un șopron, împreună cu cei patru pisoi, când cineva i-a găsit.

Citește și: O femeie a găsit un pui de pisică abandonat. L-a luat acasă și l-a ținut câteva luni, dar și-a dat seama că este altceva

O femeie a adoptat mai mulți pui de pisică, însă unul dintre ei i-a atras atenția, apoi a avut parte de surpriza vieții sale

O persoană a observat pisica cu puii ei, așa că i-a dus la un adăpost pentru animale, unde în cele din urmă felinele au fost transferate în plasament prin intermediul ONG-ului NoCo Kitties, scrie Thedodo.com.

Mama lor adoptivă, Alli Magish, a fost fericită să accepte noile animăluțe în familia sa. Nu știa, când a acceptat pisicile în casa ei, că avea să aibă parte de surpriza vieții sale.

În timp ce completa documentele medicale pentru pisici, Alli le-a verificat sexul, lucru pe care îl făcuse de multe ori înainte.

„Am crescut peste 500 de pisici [și] pisoi, așa că sunt familiarizată cu identificarea sexului”, a spus ea pentru TheDodo.com.

Dar când a verificat sexul unui mic pisoi din modelul calico, a observat ceva ciudat. El părea a fi, de fapt, un mascul. Potrivit Vetstreet, doar una din 3.000 de pisici calico este mascul. Femelele sunt de obicei calico, deoarece au doi cromozomi X, iar gena calico are nevoie de doi cromozomi X pentru a funcționa.

Masculii au un cromozom X și un cromozom Y, așa că de obicei nu pot fi calico. Cu toate acestea, în cazuri foarte rare, o pisică de sex masculin se poate naște cu trei cromozomi sexuali, doi X și unul Y. Abia atunci o pisică de sex masculin va avea culoarea calico.

„Am verificat de două ori. Apoi am verificat de trei ori”, a spus femeia.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Citește și: Doar cei cu "vedere telescopică" pot găsi în 10 secunde pisica furișată din imagine. Testul care a măcinat zeci de oameni

Încă neîncrezătoare, Alli Magish i-a trimis un mesaj fondatorului NoCo Kitties, spunându-i ce i s-a întâmplat. Împreună, au dus pisoiul la medicul veterinar, care a verificat și confirmat faptul că puiul de pisică era, într-adevăr, mascul.

„A fost destul de interesant! Am început să râdem”, a povestit femeia.

Magish a început să trimită mesaje prietenilor ei, dându-le vestea. Între timp, pisoiul, numit mai târziu Charlie, nu-și dădea seama de agitația din jurul său, fiind prea ocupat să se bucure de toate avantajele noului său cămin.

„Este un pisoi agitat! Și îi place să fie îmbrățișat”, a mai continuat ea.

Știrea a devenit una virală, iar cererile de adopție au început să se înmulțească. Până la urmă, pisoiul Charlie și-a găsit o familie permanentă care l-a adoptat.

„Se duce acasă la casa lui pentru totdeauna... iar cel mai bun prieten al lui, Cooper, merge cu el. Au o legătură puternică, iar familia adoptatoare a ales îi ia pe amândoi”, a transmis Alli, conform sursei citate anterior.

Citește și: O pisică se înfruptă din carnea aflată în frigiderele dintr-un cunoscut supermarket, din București | Foto

La ce folosește acest mic compartiment din cărucioarele de la supermarket. Trucul pe care ți-ai fi dorit să îl știi mai ... Femeia care s-a căsătorit cu un iubit virtual. L-a creat cu ajutorul inteligenței artificiale și spune că este însărcina...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x