Antena Căutare

O profesoară a fost DATĂ AFARĂ chiar în prima zi de ȘCOALĂ! Motivul este REVOLTĂTOR

Până în prezent, eram obișnuiți să aflăm că elevii au fost trimiși acasă pentru că nu erau îmbrăcați corespunzător sau pentru că deranjau orele de curs. Mai nou, și profesorii pățesc același lucru. Numai că din cu totul alte motive

Până în prezent, eram obișnuiți să aflăm că elevii au fost trimiși acasă pentru că nu erau îmbrăcați corespunzător sau pentru că deranjau orele de curs. Mai nou, și profesorii pățesc același lucru. Numai că din cu totul alte motive.

Charlotte Tumilty obținuse un post de învățătoare la o școală din Hartlepool, dar aventura ei a durat doar câteva ore. Dascălul de 26 de ani a fost concediată încă din prima zi de școală de conducere pentru simplul motiv că are mult prea multe tatuaje pe corp și ar putea fi un exemplu negativ pentru elevi.

Am rugat-o pe domnișoara Tumilty să găsească o soluție pentru a-și ascunde desenele, dar răspunsul acesteia a fost unul negativ”, a sunat explicația directoratului.

Pădurea Baciu, locul care îţi dă FIORI PE ŞIRA SPINĂRII! În inima Ardealului, fantomele şi strigoii "trăiesc" ... Cum se simte MOARTEA? „Nu îți bate inima, dar auzi totul din jur”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x