Antena Căutare

O tânără a dezvăluit trucul cu care reușește să cucerească angajatorii la interviuri. Ce întrebare le pune la final

O femeie și-a dezvăluit trucul pe care îl folosește la orice interviu de angajare, și spune ea, dă roade. Tânăra a povestit pe TikTok că pune de fiecare dat o întrebare miracuolasă.

Colaj cu o tânără la interviu Galerie
O tânără a mărturisit că pune o întrebare „miraculoasă” la fiecare interviu de angajare și reușește mereu să obțină postul mult dorit | Shutterstock & TikTok

Jennifer Reardon, din SUA, a declarat prin interpediul unui videoclip publicat pe TikTok că înainte de a încheia interviul de angajare, pune o întrebare care reușește să-i atragă atenția angajatorului: „Există vreo îngrijorare pe care o aveți în legătură cu mine și pe care o putem aborda înainte de a încheia?".

Citește și: Trucul care promite un vopsit mai ușor. Ce se întâmplă dacă pui un strop de esență de vanilie în vopseaua lavabilă

Trucul pe care o tânără îl folosește la inteviurile de angajare. Ce întrebare îi adresează angajatorului

Întrebarea ei îi oferă candidatului posibilitatea de a clarifica orice îndoieli pe care angajatorul le-ar putea avea despre el.

Tânăra de 26 de ani a declarat cu încredere că această întrebare este cheia pentru a reuși la orice interviu de angajare.

Citește și: Trucul care îți înjumătățește facturile la căldură. E sigur, efortul e minim și durează doar câteva minute

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

"La fiecare loc de muncă pentru care am dat un interviu în care am spus acest lucru, am obținut postul", a spus ea într-un videoclip TikTok.

În momentul în care interviul se încheie, Jennifer a spus că poți lansa întrebarea miraculoasă:

"Înainte de a termina, ultima întrebare pe care le-o vei pune este ceva de genul: "Există vreo îngrijorare pe care o aveți în legătură cu mine și pe care o putem aborda înainte de a încheia?".

Citește și: Trucul ieftin care îți faci toată casa să miroasă a Crăciun. Toate gospodinele trebuie să știe asta

"Vor avea preocupări, iar acela este momentul în care trebuie să le abordezi."

Ea a spus că, odată ce ai terminat de abordat aceste probleme, tu și angajatorul nu veți mai avea "nicio îngrijorare" în momentul în care veți părăsi interviul.

"Vei primi numaidecât apelul telefonic în care ți se va spune: "Ai obținut postul", a susținut Jennifer.

"Jur că acesta este trucul meu secret și că funcționează. Încearcă-l imediat", a mai spus tânăra pe TikTok.

Videoclipul ei a fost vizionat de peste 1,7 milioane de ori - mulți dintre ei susținând că au obținut un loc de muncă după ce au pus aceeași întrebare.

"Am făcut acest lucru și funcționează de fiecare dată", a afirmat unul dintre ei.

Un altul a dezvăluit: "Am folosit acest lucru la ultimul meu interviu de angajare și acum am postul la care am visat".

De ce poate fi periculos să bei vin fiert afară, la temperaturi scăzute. Ce poți păți din cauza băuturii delicioase... Ea este femeia cu cele mai mari buze din lume. Cum arăta înainte de injectăriile repetate. Mulți spun că și-a ”distrus” ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x