O tânără s-a bucurat când bunicul i-a adus un cadou, dar a rămas șocată atunci când a văzut ce se află înăuntru! Nu va uita prea curând ce dar a primit

O tânără s-a bucurat mult atunci când a aflat că bunicul i-a pregătit un cadou special de ziua ei, doar că surpriza a fost mare atunci când a văzut despre ce este vorba!

O tânără s-a bucurat mult atunci când a aflat că bunicul i-a pregătit un cadou special de ziua ei, doar că surpriza a fost mare atunci când a văzut despre ce este vorba!

Lauren Blank de 16 ani din Texas a așteptat cu multă nerăbdare să vină ziua eu și să își primească diferitele cadouri de la rude și prieteni. Doar că darul bunicului a fost cel mai surprinzător.

Tânăra a deschis pachetul frumos ambalat și a avut parte de un șoc: înăuntru a găsit trei caiete mari!

„Ce fel de cadou mai e și ăsta”, a fost probabil prima întrebare pe care și-a pus-o.

Totuși, privind mai atent, a observat că pe fiecare pagină a caietelor erau scrise amintirile bunicului cu ea, de la doi și până la cinci ani!

„Îți amintești când erai mică și apăsai butonul de alarmă de la ceas, doar fiindcă știai că o să încep să fac pe clovnul ca să te amuz? Făceam pe balerina și dansam, fiindcă tu rădeai întruna și asta mă făcea fericit”, scria într-unul dintre fragmentele bunicului.

Cum arată bărbatul care timp de un an a mâncat doar cartofi! A slăbit 50 de kilograme și s-a transformat total!

Emoționată, tânăra a pozat ineditul cadou și și-a împărtășit surpriza cu prietenii virtuali. Doar că, în scurt timp, mii de oameni din întreaga lume au răspândit povestea și astfel a devenit cunoscută în toată lumea.

Mercur iese din retrograd pe 18 octombrie 2021. Ce înseamnă și cum sunt afectate zodiile
Toată lumea a simțit că face un pas înapoi în toată această perioadă. Cu toate acestea,...
Horoscopul zilei de 18 octombrie 2021. Leii pun multă presiune pe ei. Află ce îți rezervă astrele
Horoscopul zilei de 18 octombrie 2021 spune că Leii pun multă presiune pe ei. S-au acumulat o...
Parteneri
Cele mai scumpe ținute ale Ducesei de Cambridge. Ce rochie purtată de Kate Middleton a costat sute de mii de dolari
Printre cele mai scumpe ținute ale Ducesei de Cambridge se numără rochii luxoase și paltoane elegante. Kate Middleton are mai multe case de modă la care apelează frecvent, ce au și prețuri pe măsura faimei. 
Catine.ro
Ultimele știri