Antena Căutare

O vloggeriță celebră, demascată de proprietară! Tânăra afișa pe internet o viața luxoasă, dar trăia într-o mizerie de nedescris

O vloggeriță celebră a trecut prin momente stânjenitoare, după ce proprietara apartamentului în care locuia a făcut publice imagini cu dezastrul din locuința în care trăia tânăra. 

O vloggeriță celebră a trecut prin momente stânjenitoare, după ce proprietara apartamentului în care locuia a făcut publice imagini cu dezastrul din locuința în care trăia tânăra.

Dacă pe rețelele de socializare Lisa Li, o vloggeriță celebră în China, făcea publice imagini din vacanțele exotice, dar și de la petrecerile extravagante ori de la restaurantele pe care le frecventa, în casa în care trăia era un haos total și totul pentru că tânăra nu se obosea să facă curat.

Chen, proprietara apartamenului, a vrut să o dea de gol şi a postat un filmuleţ cu modul în care trăia aceasta în apartamentul ei, după ce aceasta nu i-a mai răspuns la telefon de câteva zile bune la rând.

Astfel, în imagini se poate observa gunoiul din casa tinerei, mâncarea stricată, dar și excremente de câine. Deși proprietarea a vorbit cu o firmă specializată să vină să cureţe, însă vloggeriţa a refuzat.

Imaginile, în schimb, au devenit virale, iar ulterior Lisa Li a explicat că a fost internată în spital, iar apoi a călătorit mult, motiv pentru care nu a apucat să facă curățenie.

Fanii tinerei, revoltaţi că aceasta i-a minţit, au încetat să o mai urmărească pe reţelele sociale, numind-o „falsă”.

Scriitoarea Arabella McIntyre-Brown, din Liverpool în Carpaţi: Călătoriile ar trebui să fie obligatorii... Viral! „Monstru” acvatic fermecător! Cum arată o caracatiță care visează! „Și-a schimbat culorile una după alta! La un m...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x