Antena Căutare

Olanda: Doua avioane au ramas agatate in aer, dupa ce s-au ciocnit

Imagini incredibile au fost filmate dintr-un avion de mici dimensiuni deasupra Olandei. Aparatul de agrement cu patru persoane la bord s-a ciocnit in aer cu o alta aeronava asemanatoare. Unul dintre pasageri avea camera de filmat deschisa. Incredibil e faptul ca cele doua aparate au ramas agatate unul de celalalt. Numai o minune a facut sa nu se prabuseasca.

La 150 de metri deasupra pamantului, deasupra unei plaje de pe coasta olandeza, un aparat Cessna transporta patru oameni care filmau o reclama pentru un partid politic local. Asa se explica faptul ca operatorul era cu camera pornita cand s-a dezlantuit iadul. Avionul s-a apropiat prea mult de un aparat similar si aripile s-au agatat pur si simplu una de cealalta. Panica a fost de nedescris.

Din fericire, cei doi piloti nu s-au pierdut cu firea si au reusit in cele din urma se desprinda avioanele. Unul dintre aparate a aterizat apoi de urgenta, dar in siguranta, pe plaja. Celalalt avion a ajuns si el pe aeroportul din apropiere. Din fericire, nimeni nu a fost ranit. Autoritatile olandeze au inceput procedurile de verificare a pilotilor care nu aveau voie sa zboare atat de aproape unul de celalalt.

foto: inhabitat.com

11 septembrie 2001. FOTOGRAFIILE... 11 septembrie 2001: Cele mai cunoscute teorii ale conspiratiei ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x