Antena Căutare

Robotii cuceresc lumea muzicala! Prima orchestra a fost infiintata in Georgia

In curand, pe posturile muzicale de la televizor, am putea sa nu mai vedem tineri, mai mult sau mai putin talentati, care incearca sa isi croiasca drum pe scena muzicii internationale, ci roboti. Ei canta ca la carte si nu sunt supusi greselii umane. Prima orchestra tocmai s-a infiintat in Georgia.

Robotii canta la vioara cu precizia unui violonist si nici trompeta nu le este straina. Pot chiar sa acompanieze la xilofon un baterist in carne si oase. Dar, de departe, cele mai multe aplauze le atrag atunci cand apar pe scena impreuna. Ei formeaza prima orchestra robotizata din lume.

Shimi este cel mai recent robot creat de specialistii de la Institutul pentu Tehnica si Muzica din Georgia.

"Incercam sa dezvoltam un prieten robotizat muzicant care nu numai sa danseze cu noi pe melodiile care ne plac, dar sa si stie cate ceva despre muzica pe care o ascultam si sa analizeaze diferitele melodii" a declarat unul dintre inventatori.

Robotelul care nu are nici 30 de centimetri inaltime a fost gandit ca un fel de DJ robotizat, care sa centralizeze cd-urile proprietarului si sa puna muzica in functie de preferintele acestuia.

Mai nou, orchestra a mai acceptat cativa noi membri: Quadrocopterii.

Cadavru incurcat la morga: Un crestin, inmormantat dupa regulile Islamului in Maroc... O americanca si-a adus pe lume propriul nepot! Afla cum a fost posibil! ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x