Antena Căutare

Pare o femeie normală, dar ascunde un "amănunt" uluitor! Ea e prinţesa cu chip de Barbie şi trupul lui Hulk! Arnold Schwarzenegger ar fi invidios

La prima vedere, pare o fată frumuşică foc, inocentă şi destul de firavă. Dar dacă te uiţi de la gât în jos, o să ai parte de o surpriză de zile mari.

La prima vedere, pare o fată frumuşică foc, inocentă şi destul de firavă. Dar dacă te uiţi de la gât în jos, o să ai parte de o surpriză de zile mari.

Julia Vins este o adolescentă neobişnuită. De ce spunem asta? Pentru că are chip de păpuşă şi trup de culturist. "Oamenii mă ştiu drept Barbie cu muşchi şi îmi place comparaţia. Am ochii mari, luminoşi, mă machiez, dar ceva e ciudat la mine", povesteşte rusoaica.

În copilărie, datorită frumuseţii sale, Julia era alintată şi răsfăţată de toată lumea, dar tot nu se simţea bine: "Corpul meu nu era în armonie cu sufletul. Trebuia să fac o schimbare". Era pierdută, nu avea niciun scop în viaţă, aşa că a început să facă sport când avea 15 ani. Încet, încet, a prins gustul şi a ajuns să îşi petreacă patru-cinci ore în sala de fitness. Rezultatele s-au văzut imediat!

Acum, la 18 ani, poate să ridice până la 180 de kilograme şi spune că e extrem de fericită. "Atunci când mă văd, oamenii au două feluri de reacţii: mă respectă şi mă privesc cu uimire sau se uită urât la mine şi se feresc", a mai povestit Julia.

„Bucureștiul se scufundă. Oamenii prind pește în beciurile caselor, iar apa atinge în unele locuri și trei metri”... „Dumnezeule mare, ce se întâmplă?” Fenomenul care a îngrozit o lume întreagă! Uite ce a apărut pe cer!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x