Antena Căutare

Pedeapsa pentru ca a mers cu masina pe trotuar: o americanca trebuie sa anunte ca numai idiotii sofeaza ca ea

O americanca a fost surprinsa in timp ce conducea pe trotuar pentru a ocoli un autobuz pentru elevi. Imaginile captate de o camera de supraveghere au ajuns la politisti, iar soferita a primit o pedeapsa inedita: trebuie sa stea doua zile intr-o intersectie si sa poarte o pancarta cu un mesaj care ironizeaza gestul ei.

Shena Hardin a condus masina pe trotuar pentru a ocoli un autobuz stationat din care coborau mai multi elevi, relateaza Huffington Post. Impotriva femeii in varsta de 32 de ani a fost intentat un proces in urma caruia a primit o pedeapsa neobisnuita. Timp de doua zile, trebuie sa stea intr-o intersectie si sa tina in mana o pancarta pe care scrie: „Numai un idiot conduce pe trotuar pentru a evita un autobuz scolar”.

Instanta a hotarat ca americanca trebuie sa stea in in itersectie intre ora 7:45 dimineata si 8:45 seara, in fiecare dintre cele doua zile de pedeapsa. Femeia s-a ales si cu suspendarea permisului de conducere pentru 30 de zile si cu plata cheltuielilor de judecata.

Galerie FOTO & VIDEO: Obama, asa cum nu l-ati vazut!!!... Filmul cu decernarea premiului Nobel lui George Emil Palade a fost difuzat in premiera la UMF "Carol Davila"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x