Antena Căutare

Peste ce a putut să dea un turist român pe plaja din Olimp. Bărbatul a scos imediat telefonul și a început să filmeze

Un turist român și-a arătat nemulțumirea față de ce a descoperit pe o plajă din stațiunea Olimp. Indignat de diferența dintre prețul șezlongurilor și calitatea serviciilor, bărbatul a postat totul pe TikTok, iar imaginile au ajuns virale.

Galerie
Peste ce a putut să dea un turist român pe plaja din Olimp. Bărbatul a scos imediat telefonul și a început să filmeze | Shutterstock

Deși spera la un sejur perfect, bărbatul a fost dezamăgit atât de prețuri, cât și de calitatea serviciilor din stațiunea Olimp. Nemulțumit, turistul român a postat pe TikTok un videoclip în care descrie condițiile dezolante întâlnite pe plajă. Mai exact, turistul a fost revoltat să vadă pe plajă o mulțime de cărămizi și bolovani.

Citește și: Un bărbat se plimba pe o plajă atunci când a găsit un borcan și l-a deschis, dar entuziasmul i-a dispărut instant. Ce conținea

Ce a putut să găsească un turist pe plaja din Olimp, printre șezlonguri

Bărbatul a subliniat că în anul 2024 litoralul românesc este o dezamăgire. Ceea ce l-a nemulțumit cel mai tare a fost faptul că, deși șezlongurile se închiriază la prețuri exagerate, acestea sunt înconjurate de cărămizi, bolovani și multă mizerie.

Articolul continuă după reclamă

Turistul român a specificat că filmarea a fost realizată pe o plajă din stațiunea Olimp, iar videoclipul în care și-a exprimat indignarea a devenit rapid viral. Mai mult, turistul a comparat situația de pe litoralul românesc cu cea din Africa de Sud.

„Anul 2024, litoralul românesc. Printre zeci de șezlonguri la suprapreț, cărămizi și alte cărămizi, bolovani, multă mizerie. Unde trăim, în Africa de Sud? Între bolovani și cărămizi, închiriază un șezlong”, a mărturisit turistul în videoclipul postat pe TikTok, citat de Cancan.

AICI IMAGINILE CU BOLOVANI ȘI CĂRĂMIZI PE O PLAJĂ DIN OLIMP:

Imaginile i-au revoltat pe internauți

Comentariile internauților la videoclipul postat de bărbat au început să curgă și reflectă revolta generală față de situația de pe litoralul românesc. În timp ce unii au spus că tocmai din acest motiv aleg să plece în străinătate, alții i-au pus la zid pe cei care au închiriat plaja pentru șezlonguri.

Deși percep niște taxe imense, atât pentru șezlonguri, baruri, cât și pentru alte servicii, se pare că operatorii de plajă nu se ocupă de întreținerea corespunzătoare a zonei.

„De asta plec în Turcia”/„E dus litoralul românesc”/”Mizeria oare de cine a fost făcută?”/„Ăștia care au închiriat plaja pentru șezlonguri să facă și curat. Sau vor să încaseze fără bătaie de cap?”, au fost o parte dintre comentarii, potrivit Cancan.

Citește și: Plaja de pe litoralul românesc în care apa mării este turcoaz. Locul este deja la mare căutare

O nuntă din Maramureș cu 1200 de invitați, noua senzație de pe internet: „Am zis că e filmare de la Beach, Please”... O femeia a ajuns în spatele gratiilor pentru că i-a dat prea multă mâncare câinelui său. Animalul abia se mai putea mișc...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci Sambata, 14.09.2024, 14:57
Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x