Antena Căutare

Porsche Rosmon s-a trezit cu casa goală, când a revenit dintr-o călătorie. N-a mai găsit mai nimic în locuință, nici măcar pe soț

O tânără nu a mai găsit mai nimic în casă atunci când s-a întors dintr-o călătorie, în afară de un obiect vestimentar cu o valoare emoțională importantă pentru ea: rochia de mireasă. În schimb, nici urmă de soț. Iată ce crede ea că s-a întâmplat, de fapt, dar și care ar versiunea soțului ei.

Poza generala cu un cuplu certat, care sta la distanta unul de altul Galerie
Porsche Rosmon s-a trezit cu casa goală, când a revenit dintr-o călătorie. N-a mai găsit mai nimic în locuință, nici măcar pe soț. Iată ce s-ar fi întâmplat | Shutterstock

Porsche Rosmon spune că a trecut printr-o experiență pe care n-o va uita niciodată, relatată, aici, de The Sun.

Porsche Rosmon s-a trezit cu casa goală, când a revenit dintr-o călătorie. N-a mai găsit mai nimic în locuință, nici măcar pe soț

Porsche Rosmon are 34 de ani și provine din Nashville, Tennessee. Recent, ea a fost plecată într-o călătorie în interes de serviciu pentru cinci zile, în Las Vegas. Când s-a întors acasă, însă, a trăit o surpriză uriașă. Într-un filmuleț postat pe TikTok, devenit viral între timp, ea a făcut turul locuinței ei complet goale.

Tânăra spune: "După 18 ani, așa mă părăsești tu pe mine? Eu sunt tot ce mai am acum. Sunt okay cu asta", a menționat ea în filmulețul urcat pe TikTok.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

"Am ajuns acasă, am deschis ușa apartamentului și am țipat, cred că m-au auzit toți vecinii", a mai spus ea.

"A luat inclusiv inclusiv obiectele care îmi aparțineau numai mie. Mi-a lăsat doar rochia de mireasă"

Aproape bunurile ei din casă au fost luate. "Acesta este apartamentul meu după ce m-am întors din Vegas", a spus ea, arătând living-ul și bucătăria, care mai conțineau doar câteva grămezi de lucruri rămase.

"M-am întors într-un apartament gol. Soțul meu a plecat. Mi-a lăsat bijuteriile aici, în această cameră. Și, da, a luat orice altceva, inclusiv unele obiecte care îmi aparțineau numai mie".

Soțul ei, Brian, a luat patul, mașina de spălat și uscătorul, și a întrerupt Internetul. Singurul obiect vestimentar care a mai rămas în casă și pe care soțul ei i l-a lăsat femeii a fost rochia de mireasă.

Tânăra a declarat: "O să las eu în urmă și rochia asta, în numele lui".

Utilizatorii TikTok, care i-au văzut povestea, s-au grăbit să o susțină pe tânără. "Ți-a făcut o favoare și nici măcar nu știe asta. Respiră adânc, plângi dacă simți nevoia, încearcă să îți revii și o să te întorci cu forțe proaspete", i-a scris cineva. "Soro, lasă-l așa și nu îl căuta deloc. Cumpără altă mobilă și lasă-l să vadă cât îți e de bine. Cea mai bună răzbunare e să vadă că te descurci excelent mai departe", a mai spus altcineva.

Au fost și alte persoane care au menționat că Brian a avut cu siguranță un motiv întemeiat pentru care a ales să plece. Porsche, însă, a "blocat" rapid această variantă și le-a spus acelor persoane să îl caute pe Brian și să îl întrebe care e motivul pentru care a făcut ce a făcut.

"El nu m-a înșelat, eu nu l-am înșelat. Singurul motiv pentru care a făcut asta e pentru că așa a vrut", a spus tânăra.

Porsche a mai declarat, exclusiv pentru The Shade Room, că nu a mai auzit nimic de soțul ei de când acesta a dispărut și nici nu a primit vreo veste din partea lui sau vreo explicație.

Chiar dacă au mai avut divergențe, ca în orice cuplu, tânăra spune că niciodată nu a discutat cu partenerul ei despre un posibil divorț. Cu o zi înainte ca ea să plece în acea călătorie, Brian a fost foarte tandru cu ea. Până la un punct, și-au dat multe mesaje când ea era în Vegas, apoi, totul s-a oprit.

Ulterior, jurnaliștii de la The Shade Room susțin că au primit un mesaj de la cel care se presupune a fi soțul tinerei, după ce au publicat interviul cu ea. Bărbatul ar avea o altă variantă a poveștii, care e mai complicată decât atât. El susține că a existat o înțelegere de comun acord a separării. Brian a ales să plece cu o săptămână mai devreme și a luat o parte din lucruri pentru că soția lui urma să se mute într-un apartament complet mobilat.

Cel presupus a fi soțul tinerei a spus: "Nu mă supăr deloc pentru că realitatea ei este realitatea ei și am învățat asta, dar [asta] nu înseamnă că trebuie să continui să duc poverile problemelor ei și ale traumelor. Asta este foarte greu de facut! (...) Are nevoie de o pauză, voi continua să o sprijin, dar vreau să mă protejez și pe mine", a mai spus acesta, conform The Shade Room.

„Oul ciudat” care a apărut pe tavanul unei locuințe. Proprietarii au creat o adevărată polemică pe Internet. Ce era, de ... Ea e femeia care mănâncă doar fructe de peste 8 ani. Cum arată azi Tina Stoklosa...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x