Antena Căutare

Clone umane si roboti! Previziunile oamenilor de stiinta pentru urmatorii 100 de ani

Clone umane, cladiri gigant si roboti. Asa va arata omenirea in urmatorii 50 de ani. Cel putin, asa spun oamenii de stiinta.

Jurnalistii de la BBC au realizat un infografic in care au adunat toate previziunile oamenilor de stiinta pentru urmatorii 50 de ani.

Astfel, in viitorul apropiat, medicii vor prescrie retete prin aplicatii create special pentru smartphone-uri. Pinterest va fi cumparat de Google, iar chinezii vor avea acces nelimitat la internet.

In urmatorii trei ani, Facebook va mai pierde din popularitate, iar pana in 2017 calculatoarele vor fi dotate cu simtul mirosului. De asemenea, telefoanele ne vor permite sa "atingem" interlocutorii.

Robotii vor fi folositi din ce in ce mai mult in agricultura, iar masinile vor deveni automate.

Pana in 2020 Marea Aral va fi secat, iar pe pamantul din jurul Cernobilului va fi construit un urias parc natural.

In urmatorii 50 de ani, pe suprafata pamantului va exista cel putin o cladire gigant care va masura 10 kilometri in inaltime, iar unii cercetatori ceva mai indrazneti spera ca pana atunci vom vede primele clone umane.

Sursa: Antena3

O jurnalista din SUA, pusa la pamant de un jucator de fotbal... Cea mai SLABA femeie din lume, la Acces Direct: Are 39 de ani si doar 25 DE KILOGRAME!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x