Căutare Live

Prietenie canina: Un coker spaniel isi protejeaza stapanul de eventuale incidente in trafic

Tommy afiseaza o stare de evidenta stare de neliniste atunci cand merge in masina stapanului sau

Povestile despre prietenia om-caine sunt multe si lacrimogene, iar cocker-ul spaniel Tommy nu face exceptie de la aceasta regula. Patrupedul este atat de apropiat de stapanul sau, Adam Douglas, incat nici atunci cand se afla pe scaunul din dreapta nu-i da pace. Cei care au urmarit postarea pe internet inainteaza mai multe variante de interpretare a comportamentului animalului de companie. Unii mai putini sensibili sustin ca Tommy are aceasta iesire din cauza fricii care-l cuprinde atunci cand calatoreste in masina stapanului sau, iar lipsa centurii de siguranta il face sa aiba o stare de anxietate iesita din comun. Marii iubitori ai celui mai bun prieten al omului au o parere total diferita. Ei spun ca in fond catelul este doar ingrijorat de superficialitatea in trafic stapanului, iar gesturile sale sunt doar o urmare fireasca a nelinistii patrupedului atunci cand observa ca Adam incearca sa sa-l filmeze in timp ce conduce.

Din fericire pentru proprietarul catelusului, evenimentul se produce undeva in Statele Unite ale Americi si nu pe melagurile mioritice, acolo unde un asemenea gest l-ar costa scump pe Adam.

Ce ceață deasă, vai, ce deasă ceată... Capodopera uitată a lui Eugen Jebeleanu... Exercițiul care a înnebunit internetul! Ultima ecuație este pentru genii! Jocul este pierdut în proporție de 90%...
Parteneri
Ana-Maria Calița, despre sinceritate și autenticitate: „Atitudinea unei persoane este cel mai atrăgător lucru al său”
Ana-Maria Calița este una dintre cele mai vesele și mai dezinvolte femei de la noi din țară. Actrița a acceptat invitația echipei noastre și ne-a oferit un interviu plin de amuzament, dar și de momente emoționante. Ana-Maria ne-a povestit câteva detalii din spatele scenei și cum a reușit să facă performanță. Deși pare mereu zâmbitoare, aceasta ne-a mărturisit că lucrurile nu stau întotdeauna așa.
Catine.ro
Ultimele știri