Antena Căutare

Primele imagini de la NUNTA ANULUI din România! Peste 3.000 de persoane participă la evenimentul primarului din Ulmeni. Cât l-a costat mâncarea

Petrecere grandioasă în Maramureş! Vreo 3.000 de oameni şi multe nume celebre au luat parte la nunta primarului din Ulmeni.

Petrecere grandioasă în Maramureş! Vreo 3.000 de oameni şi multe nume celebre au luat parte la nunta primarului din Ulmeni.

Ceremonia religioasă a avut loc la Biserica Sfânta Treime din Ulmeni, iar petrecerea de după, se desfăşoară în şapte locaţii diferite. Mai exact, la un restaurant din Ulmeni şi în căminele culturale din satele aparţinătoare localităţii Ulmeni.

„Şapte sate ca să se audă peste 70 de văi - acest vers l-a inspirat pe primarul din Ulmeni, Lucian Morar, să-şi facă o nuntă cum nu s-a mai auzit în România” a povestit soţia lui.

Meniul de la căminele culturale a costat 70 de lei/persoană, iar cel din restaurantul din Ulmeni a fost de aproximativ 150 de lei/persoană. Calculat la 7.000 de invitaţi, câţi sunt preconizaţi să ajungă la evenimentul din Maramureş, suma ajunge undeva la aproximativ 600 milioane de lei.

Mihai Voropchievici, horoscopul runelor pentru săptămâna ce vine: Taurii au un noiembrie furtunos... FOTO VIRAL. A comandat un tort surpriză pentru iubitul ei, însă ceea ce a primit este dincolo de orice imaginaţie: "...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x