Antena Căutare

Punem pariu că nu ştii? 9 din 10 adulţi îl pică! TEST de clasa a II-a: "Care e cel mai lung cuvânt care, citit invers, e la fel?"

Prejudecata conform căreia gramatica este una dintre cele mai complicate materii este parţial adevărată

Punem pariu că nu ştii? 9 din 10 adulţi îl pică! TEST de clasa a II-a: "Care e cel mai lung cuvânt care, citit invers, e la fel?"
Copertă de manual | Facebook

Prejudecata conform căreia gramatica este una dintre cele mai complicate materii este parţial adevărată. Limba română este şi amuzantă, credem noi. Iată un test pe care elevii de clasa a II-a îl rezolvă cu uşurinţă, în timp ce mulţi adulţi îl pică foarte repede.

Testul pe care ţi-l propunem astăzi te va ajuta să îţi pui mintea la contribuţie şi să fii creativ. Pentru că limba română oferă numeroase variante de exprimare, scriere şi redare, pe care le poţi transforma într-un exerciţiu distractiv.

Care este cel mai lung cuvânt din limba română care, citit invers, reprezintă acelaşi lucru? Nu răspunde din prima şi nu te gândi la Ana.

Ai ştiut?


Răspunsul este: AERISIREA

Iubire + bani = Vărsător! Ei sunt norocoșii zilei! Află ce-ți rezervă astrele astăzi!... Privește imaginile, te vor înduioșa! Ce face o maimuță pentru un cățel abandonat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x