Antena Căutare

„Pursuit As Happiness”, povestire necunoscută a lui Hemingway, a fost publicată pentru prima dată

„Pursuit As Happiness”, povestire necunoscută a lui Ernest Hemingway care relatează căutarea unui uriaş peşte sabie, a fost publicată pentru prima dată, informează The Guardian.

„Pursuit As Happiness” a apărut în ediţia de săptămâna aceasta a New Yorker.

Nepotul scriitorului, Seán Hemingway, a declarat pentru revistă că a descoperit manuscrisul când răsfoia Colecţia Ernest Hemingway de la John F Kennedy Library and Museum din Boston.

„Nu sunt sigur de ce a primit atât de puţină atenţie. Este o bijuterie între materialele nepublicate”, a spus el.

Deşi povestea este autobiografică, urmărind aventurile naratorului numit Ernest Hemingway şi ale prietenilor lui, Seán Hemingway a afirmat că preferă să se gândească la ea ca fiind o invenţie.

„Este cu siguranţă posibil ca povestea să fi fost inspirată de o anumită ieşire la pescuit din vara lui 1933, când este plasată acţiunea poveştii, dar în opinia mea este mai degrabă inspirată de câteva experienţe diferite, cărora autorul le-a adăugat elemente fictive, care îmbunătăţesc povestea”.

Seán Hemingway a precizat că povestea a fost scrisă „undeva între 1936 şi 1956”.

Povestirea va fi inclusă într-o nouă ediţie a romanului „Bătrânul şi marea/ The Old Man and the Sea”, care a fost scris în 1951.

Sursa : news.ro

Locul de pe Pământ cu cel mai curat aer a fost descoperit! COVID-19 nu are nicio șansă acolo!... Bolnavii de coronavirus, duși de medici, cu tot cu paturi, să vadă marea. Imagini emoționante în Spania...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x