Căutare Live

„Pursuit As Happiness”, povestire necunoscută a lui Hemingway, a fost publicată pentru prima dată

„Pursuit As Happiness”, povestire necunoscută a lui Ernest Hemingway care relatează căutarea unui uriaş peşte sabie, a fost publicată pentru prima dată, informează The Guardian.

„Pursuit As Happiness” a apărut în ediţia de săptămâna aceasta a New Yorker.

Nepotul scriitorului, Seán Hemingway, a declarat pentru revistă că a descoperit manuscrisul când răsfoia Colecţia Ernest Hemingway de la John F Kennedy Library and Museum din Boston.

„Nu sunt sigur de ce a primit atât de puţină atenţie. Este o bijuterie între materialele nepublicate”, a spus el.

Deşi povestea este autobiografică, urmărind aventurile naratorului numit Ernest Hemingway şi ale prietenilor lui, Seán Hemingway a afirmat că preferă să se gândească la ea ca fiind o invenţie.

„Este cu siguranţă posibil ca povestea să fi fost inspirată de o anumită ieşire la pescuit din vara lui 1933, când este plasată acţiunea poveştii, dar în opinia mea este mai degrabă inspirată de câteva experienţe diferite, cărora autorul le-a adăugat elemente fictive, care îmbunătăţesc povestea”.

Seán Hemingway a precizat că povestea a fost scrisă „undeva între 1936 şi 1956”.

Povestirea va fi inclusă într-o nouă ediţie a romanului „Bătrânul şi marea/ The Old Man and the Sea”, care a fost scris în 1951.

Sursa : news.ro

MESAJE DE PAŞTE: Cele mai frumoase gânduri pentru urări și felicitări la prieteni, familie şi colegi, de Învierea Domnul... Exercițiul care a înnebunit internetul! Ultima ecuație este pentru genii! Jocul este pierdut în proporție de 90%...
Parteneri
Ce este grăsimea abdominală. 4 motive care pot duce la apariția acesteia
Grăsimea abdominală, așa cum îi spune și numele, este acea grăsime care se acumulează în zona abdomenului. Cunoscută și drept grăsime viscerală, aceasta acaparează organele abdominale, printre care ficatul și intestinele. Aceasta este extrem de periculoasă pentru sănătatea noastră și poate duce la creșterea riscului de a face diabet.
Catine.ro
Ultimele știri