Antena Căutare

Imaginile durerii! Reacția unui pui de cangur după ce un pompier din Australia îl salvează din mijlocul Infernului

Sunt imaginile înduişătoare care au făcut înconjurul planetei. Un pui de cangur este salvat din mijlocul Infernului. Vizibil speriat animalul este luat în braţe şi învelit într-un prosop. Salvatorul îi oferă apoi un capac plin cu apă. Totul se întâmpla în urmă cu câteva zile în statul australian New South Wales.

Imaginile au devenit virale după ce au fost publicate pe Instagram de salvatorul de 24 de ani. De meserie model, tânărul australian a devenit faimos după a renunţat la şedinţele foto pentru a ajuta animalele aflate la ananghie. S-a alăturat pompierilor în lupta cu flăcările şi a deschis o campanie de strângere de fonduri pentru animalele rănite.

Citește și:

Iadul pe pământ! Un miliard de animale, omorâte de incendiile ce au devastat Australia. Cadavre de canguri și urși koala, zac pe marginea șoselelor

Atunci când nu salvează animale, Sam McGlone face furori în mediul online. Are 100.000 de urmăritori pe Instagram pe care îi ţine la curent cu tot ce face. Pasionat de călătorii, tânărul australian se plimbă prin ţări exotice şi se lasă pozat la bustul gol, spre deliciul fanelor.

Tânărul postează din aventurile sale şi pe canalul său de YouTube, unde are nu mai puţin de 11.000 de abonaţi.

O nouă distracţie pe pârtiile de la munte. Cum arată trotineta de zăpadă, senzația acestui sezon... Gata vacanţa, începe recuperarea. Românii au luat cu asalt sălile de sport...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x