Antena Căutare

Realizarile Guvernului Boc? 160 de pagini… goale!

O carte destul de groasa, invelita in coperte portocalii, al carei titlu, "Realizarile Guvernului Boc in perioada 2009-2010", te trimite imediat la un document cu caracter economic. Pe coperta patru insa numele autorului Mihai Stanescu ridica ceva semne de intrebare.

Daca insa rasfoiesti paginile complet albe, fara nici o singura litera macar, stii sigur ca te afli in fata celei mai recente creatii "politice" a caricaturistului Mihai Stanescu: 160 de pagini gol-golute despre "realizarile" Guvernului Boc.

Despre cartea sa, Mihai Stanescu povesteste cu umor: "Initial, toate paginile erau pline cu text, cu realizarile Guvernului, dar fiindca ma costa prea mult, am hotarat la tipografie sa scoatem textul ca sa platesc mai putin. Si de asta a ajuns asa". Intreb daca a trimis un exemplar Guvernului sau lui Emil Boc. Spune, in gluma, ca nu stie unde-i sediul Guvernului, mai ales dupa ce acum cativa ani le-a trimis o scrisoare in care le cerea sa-i plateasca drepturile de autor pentru campania prezidentiala a lui Traian Basescu la care nici pana azi nu a primit raspuns.

Pana sa ajunga la Guvern, cartea lui Stanescu se gaseste de vanzare in magazinul sau.

"Poate am sa o si lansez, nu stiu, am mai facut o lansare cu o carte anul trecut si nu a venit decat o persoana. Era un ziarist. Nu prea sunt eu bagat in seama. Nici o librarie nu ma primeste sa vand carti, librariile la care am fost mi-au spus ca ei au numai cititori de elita si nu inteleg limbajul asta", ironizeaza situatia Stanescu.

Sursa: Jurnalul National

Telegondola, cel mai nou mijloc de transport public care ar urma sa traverseze Capitala... Metoda inedita: Hotii isi aleg victimele pe Facebook...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x