Antena Căutare

Record INTERZIS MINORILOR stabilit în Irlanda! Peste 2000 de participante!

Peste 2000 de femei s-au adunat luna aceasta pe o plaja in Irlanda pentru a încerca să doboare un record neobișnuit. Totul a fost însă pentru o cauză nobilă.

Record INTERZIS MINORILOR stabilit în Irlanda! Peste 2000 de participante!
Mii e femei au doborât un record interzis minorilor | cnn.com

Peste 2000 de femei s-au adunat luna aceasta pe o plaja din Irlanda pentru a încerca să doboare un record INTERZIS MINORILOR. Totul a fost însă pentru o cauză nobilă.

2505 femei din peste 22 de țări au participat la încercarea de a doborî recordul pentru cele mai multe persoane care fac „baie” în mare în „costumul lui Adam”. Doborârea recordului a fost modalitatea prin care participantele au atras atenția și totodată au strâns fonduri pentru o fundație caritabilă ce ajută copiii bolnavi de cancer.

Totul a avut loc pe plaja Magheramore, o plajă retrasă la aproximativ 60 de kilometri sud de capitala Dublin. Pentru a stabili un nou record și a intra astfel în Cartea Recordurilor Guinness, doamnele au fost nevoite să stea în apă 5 minute.

În urma inițiativei, organizatorii au reușit să strângă aproximativ 300.000 de euro pentru fundația Aoibheann's Pink Tie, fundație ce ajută copiii bolnavi de cancer din Irlanda.

Turiștii au fost șocați când au dat peste o creatură uriașă în munți! Pare un animal fioros, dar de fapt e… un exemplar ... Îţi mai aduci aminte de pictura lui Iisus distrusă de o bătrână din Spania? Povestea s-a repetat, dar într-un stil mare....

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x