Live acumObservator 16
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Record INTERZIS MINORILOR stabilit în Irlanda! Peste 2000 de participante!

Peste 2000 de femei s-au adunat luna aceasta pe o plaja in Irlanda pentru a încerca să doboare un record neobișnuit. Totul a fost însă pentru o cauză nobilă.

Mii e femei au doborât un record interzis minorilor

cnn.com

Peste 2000 de femei s-au adunat luna aceasta pe o plaja din Irlanda pentru a încerca să doboare un record INTERZIS MINORILOR. Totul a fost însă pentru o cauză nobilă.

2505 femei din peste 22 de țări au participat la încercarea de a doborî recordul pentru cele mai multe persoane care fac „baie” în mare în „costumul lui Adam”. Doborârea recordului a fost modalitatea prin care participantele au atras atenția și totodată au strâns fonduri pentru o fundație caritabilă ce ajută copiii bolnavi de cancer.

Totul a avut loc pe plaja Magheramore, o plajă retrasă la aproximativ 60 de kilometri sud de capitala Dublin. Pentru a stabili un nou record și a intra astfel în Cartea Recordurilor Guinness, doamnele au fost nevoite să stea în apă 5 minute.

În urma inițiativei, organizatorii au reușit să strângă aproximativ 300.000 de euro pentru fundația Aoibheann's Pink Tie, fundație ce ajută copiii bolnavi de cancer din Irlanda.

Recomandari