Antena Căutare

Românul Daniel Veţan îi antrenează pe soldaţii mexicani să lupte cu cei mai periculoşi traficanţi de droguri din lume

Este povestea unuia dintre cei mai curajoşi români. Daniel Veţan luptă cu vestitele cartelurile de droguri din Mexic. Românul nostru îi învaţă zilnic pe soldaţii mexicani cum să le ţină piept traficanţilor de narcotice. Cei mai periculoşi din lume.

Este povestea unuia dintre cei mai curajoşi români. Daniel Veţan luptă cu vestitele cartelurile de droguri din Mexic.

Românul nostru îi învaţă zilnic pe soldaţii mexicani cum să le ţină piept traficanţilor de narcotice. Cei mai periculoşi din lume.

La 17 ani a plecat cu familia în Statele Unite. Şi de atunci, Daniel Veţan trăieşte visul american cu ochii deschişi.

Este, pe de o parte, medic pe front pentru puşcaşii marini şi se află mai mereu în misiune. Dar la Baza Navală din statul mexican Chiapas, aflat lângă frontiera cu Guatemala, tânărul român antrenează şi trupele de elită pentru războiul sângeros împotriva traficului de stupefiante.

Ţara adoptivă l-a primit cu braţele deschise pe Daniel. Iar armata americană i-a schimbat destinul. L-a călit, l-a disciplinat şi l-a învăţat ce înseamnă dreptatea, adevărul şi, mai ales, curajul.

"Să fii soldat în armata americană înseamnă că te poţi adapta la orice mediu înconjurător, eşti dedicat, disciplinat şi eşti disponibil la orice oră să dai sacrificiul total" - Daniel Veţan, militar român în Armata SUA

Citește mai mult pe Observator.tv!

MOARTEA care CUTREMURĂ ROMÂNIA: „S-a luptat cu CANCERUL până în ultima clipă. Era mult prea tânără!”... UIMITOR! Un câine polițist cucerește internetul! Și-a resuscitat stăpânul „căzul la datorie”. VIDEO VIRAL...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x