Antena Căutare

Romanul pentru care se bat cele mai mari tari din lume. A creat un "miracol al stiintei si tehnicii"

Un roman a reusit sa umileasca multe companii internationale, cu afaceri de miliarde de euro, prin inventia sa. Mircea Tudor a creat un sistem revolutionar de scanare a containerelor, un produs robotizat care i-a adus compania in topul greilor din domeniu.

Primul loc de munca al lui Mircea Tudor a fost la Centrala de Constructii de Cai Ferate, iar dupa Revolutie si-a deschis propria firma. De-a lungul timpului, a investit in domeniul cercetarii si inventicii, dar nu a obtinut prea multe rezultate din cauza lipsei de fonduri.

Acum, antreprenorul roman pare sa fi dat lovitura cu inventia sa. A creat un sistem de radiografiere cu raze gama, capabil sa vada prin orice container de la vama, fara ca operatorul sa fie expus la radiatii. Inventia sa, denumita Roboscan, i-a adus si marele premiu la Salonul International de Inventica de la Geneva.

Roboscan cantareste doar 7,5 tone fata de scanner-ul concurentei, care are o greutate de 28 de tone.

Citeste aici mai multe desore succesul in afaceri al lui Mircea Tudor!

Foto: Antena 3

VIDEO! Doi oameni de afaceri din New York s-au batut pentru un taxi ca doi adolescenti infierbantati!... Vezi clipul cu cele mai multe accesari online din istorie!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x