Antena Căutare

Romanul Valentin Gogu, cel mai vestit frizer din New York!

Un roman are New York-ul la picioare! E cel mai vestit frizer din metropola americana. Il cheama Valentin Gogu, are 65 de ani si jumatate din viata si-a petrecut-o cu foarfeca in mana. La cea mai faimoasa frizerie din toata America.

Faceti cunostinta cu cea mai faimoasa frizerie din lume. E la New York, in buricul metropolei americane, unde se sta la coada pentru un tuns. Toti angajatii sunt maestri in aceasta arta, iar unul se distinge dintre toti. E roman, are 65 de ani si il cheama Valentin Gogu. Lucreaza aici de mai bine de 30 de ani. In fiecare seara.

Devotamentul si priceperea lui l-au pus direct in paginile prestigioasei publicatii New York Times, intr-un articol plin de cuvinte numai de lauda la adresa lui. Culmea, a ajuns frizer dintr-o intamplare.

Si a avut clienti de la copii, oameni obisnuti si pana la Bruce Willis sau Hillary Swank.

Romanul spune ca va munci pana la final pentru ca altceva nu stie sa faca. Nu are familie. Frizeria e familia lui. Si ea are o istorie aparte. S-a deschis pentru prima data in anii ‘40. A fost la un pas sa fie inchisa cand hipiotii erau la moda. Patronii de la acea vreme, doi frati, au inceput sa tunda clientii aproape la zero, dar cu model. Atunci ar fi inceput nebunia.

Iar frizeria si-a pastrat farmecul: preturi mici, calitate de exceptie.

NASA exclude o posibila coliziune cu asteroidul Apophis, in 2036... Bucurestenii au participat la primul concurs de aruncat brazi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x