Antena Căutare

Sacosa de rafie din pietele romanesti, geanta de fite in Occident!

Sacosa de rafie din pietele romanesti e geanta de fite in Occident. Si nu e o gluma. Cel mai cunoscut producator de genti din lume a scos la vanzare un produs care arata identic. Numai ca geanta de firma costa mult mai mult. Papornita de doi lei e scoasa la vanzare cu cel putin 2.000 de euro.

Acesta este un motiv bun ca o femeie de afaceri cu sute de mii de euro in cont sa invidieze o femeie de rand. Geanta de rafie - de care vanzatoarele din pietele noastre sunt satule - le incanta teribil pe unele impatimite ale modei. E drept, noua geanta de rafie care face ravagii in lumea modei are un imprimeu cu un brand ultra-cunoscut si multe zerouri in plus, atunci cand vine vorba de pret. In rest, ar fi identice.

In Romania, papornita este intalnita la toate colturile. Dar asta nu inseamna ca celebrii producatori francezi si-au deschis reprezentante pe toate strazile Bucurestiului si nici ca doamnele din piete sunt cele mai mari cunoscatore de moda.

"Este un trend, intr-adevar. Nu numai in ceea ce priveste gentile, dar si palariile si pantofii, in general accesoriile de rafie se poarta, pentru ca este un material natural", spune Adina Buzatu.

Astfel, geanta de rafie romaneasca a atins un renume mondial si este cautata de catre impatimitii modei in reprezentantele marilor producatorilor francezi.

Bebelusi oferiti ca premiu, in cadrul unei emisiuni televizate din Pakistan... "Lista lui Schindler" nu isi gaseste cumparator...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x