Antena Căutare

Si-a lungit chirurgical picioarele ca sa scape de glumele colegilor

Sanika Hussain, o tanara de 21 de ani din Marea Britanie, a trecut printr-o interventie de lungire a picioarelor pentru a scapa de vorbele rautacioase pe care i le adresau colegii atunci cand era eleva.

Tanara, care are o forma de nanism, nu a mai putut suporta poreclele pe care i le puneau ceilalti copii si glumele pe care le faceau acestia pe seama ei.

Asadar, cand a implinit 18 ani, a inceput sa se documenteze despre aceasta operatie, cunoscuta ca extindere simetrica a membrelor inferioare.

Inainte de operatie, Sanika a trebuit sa faca terapie psihologica pentru ca medicii sa se asigure ca ea constientizeaza la ce riscuri se supune. Interventia presupune taierea gambelor si unirea oaselor cu niste suruburi si proteze metalice. Astfel, inaltimea ei va creste cu aproximativ noua centimetri.

Perioada de recuperare dupa operatie este de doi ani. Pana isi va reveni complet, tanara va suferi dureri constante si nu va putea merge singura. Totusi, ea spune ca ii este mai usor sa accepte durerea decat reactiile nepoliticoase ale celor din jur.

Foto: The Sun

Ace de seringa, ascunse in hainele scoase la vanzare... In jurul lumii: Ce reprezinta cuvantul "bikini" si alte expresii des intalnite...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x