Antena Căutare

Și-a tatuat numele copilului, dar ulterior a aflat că nu el este tatăl. Drama trăită de un fost jucător celebru

Dezvăluirea a venit din partea fostei sale soții, care a explicat întreaga situație pe rețelele de socializare.

Și-a tatuat numele copilului, dar ulterior a aflat că nu el este tatăl. Drama trăită de un celebru fotbalist | Captură Instagram

Vinicius Tobias, fostul fotbalist al lui Real Madrid, trece printr-o perioadă dificilă a vieții sale. După ce și-a tatuat pe braț numele fiicei lui, a aflat că nu el este tatăl, de fapt, biologic.

Citește și: Femeia care și-a tatuat fața pentru a scăpa de o traumă din copilărie. Prin ce a trecut și cum arăta înainte

Un fost jucător de la Real Madrid a descoperit că nu este tatăl biologic al fiicei sale, după ce și-a tatuat numele ei

Fotbalistul Vinicius Tobias, de la Șahtior Donetsk, care a fost transferat la Real Madrid în 2022, a devenit subiect de știri, după un anunț personal făcut de fosta sa iubită, Ingrid Lima.

Articolul continuă după reclamă

Influencerița a relatat pe rețelele de socializare că au decis să facă un test ADN, care a dezvăluit că fiica lor, Maite, nu este copilul fotbalistului. Între timp, el își tatuase deja numele copilului, scriind pe mână mesajul „Maite, te iubesc”. Fundașul brazilian și Indrig Lima au devenit părinți pe 8 octombrie.

Aceasta a mai explicat că, în perioada în care au fost despărțiți, ambii și-au refăcut viețile, iar, în timpul unei relații cu altcineva, Ingrid Lima a rămas însărcinată.

„Vreau să anunț ceva ce devine foarte enervant și, din păcate, trebuie să fac totul public și să explic. Eu și Vinicius am fost despărțiți o perioadă. În acel timp, am fost într-o relație cu altcineva, exact cum a fost și el.

Amândoi ne-am refăcut viețile. Între timp, Matie a venit pe lume. Am decis să facem un test de paternitate și am descoperit faptul că nu este fiica lui Vinicius”, a transmis Ingrid Lima într-o postare pe Instagram, prin care a dorit să clarifice public situația pentru a evita speculațiile și confuziile, potrivit marca.com.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Citește și: O tânără regretă că și-a tatuat tot corpul, iar acum nu își permite să apeleze la proceduri de îndepărtare. Cum a realizat totul

Cariera fotbalistică a lui Vinicius Tobias

Vinicius Tobias și-a început cariera în Brazilia, țara natală, la Internacional. În 2022, Șahtior Donetsk plătea șase milioane de euro în schimbul fundașului dreapta, dar l-a cedat sub formă de împrumut la Real Madrid, unde a evoluat timp de trei sezoane la echipa a doua a madrilenilor.

În această vară, Vinicius Tobias s-a întors la Șahtior, pentru care a bifat cinci apariții în acest sezon, patru în campionatul Ucrainei și una în Liga Campionilor, unde a jucat 50 de minute în remiza albă cu Bologna, potrivit gsp.ro.

Ce salariu are o româncă, șofer de autobuz în Londra: „Aveam nevoie de un loc de muncă bine plătit”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 22 octombrie 2024. Ștefan a câștigat 3.500 de lei
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 22 octombrie 2024. Ștefan a câștigat 3.500 de lei Marti, 22.10.2024, 19:00
Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x