Live acumFilm: A fost odata un print
Prime Time 20:00Film: Homefront: Orasul fara legi

Te ia "mătuşă" şi te face "păpuşă"! Un makeup-artist ascunde vârsta de pe chipul oricărei femei

Toate femeile sunt foarte frumoase, iar minunățiile din trusa de make-up le ajută să-și pună în evidență atuurile fizice date de Mama Natură.

Transformare prin machaij

Toate femeile sunt foarte frumoase, iar minunățiile din trusa de make-up le ajută să-și pună în evidență atuurile fizice date de Mama Natură.


Un make-up artist din Georgia, Anar Agakishiev, și-a pus în gând să demonstreze că femeile sunt din cale afară de atrăgătoare, fără să apeleze la trucurile din bisturiu. Indiferent de vârsta pe care o au. Acesta a arătat că orice doamnă sau domnișoară poate deveni o regină a frumuseții în câteva minute.

Nu-i aşa că face minuni?

Iscusința stilistului georgian sfidează vârsta de pe chipurile clientelor sale.Anar are 32 de ani și s-a interesat de arta desenului încă din fragedă copilărie. Abia când a mai crescut a reușit să-și crească aceste aptitudini în cadrul unei școli, pentru ca la maturizare, la cererea părinților săi, să fie nevoit să acceadă la studii medicale.

Norocul său a fost că a părăsit universitatea și, din dorința de a vedea frumoasă și îngrijită fiecare femeie, a început să muncească la un salon de coafură. Nu avea decât 15 ani, însă nu a renunțat la muncă.

În prezent, georgianul se laudă cu un portofoliu impunători de lucrări realizate pentru vedete, mirese, modele sau pur și simplu femei care își doresc să arate bine chiar și fără ocazii speciale.

Recomandari