Antena Căutare

In Franta a fost lansat un post de televiziune dedicat Sfarsitului Lumii!

In Franta, a fost inaugurata zilele trecute o televiziune dedicata exclusiv sfarsitului lumii. La Chaine de la Fin du Monde va emite pana pe 21 decembrie si va oferi publicului programe despre apocalipsa.

Canalul frantuzesc SyFy, detinut de compania americana NBC Universal, a lansat La Chaine de la Fin du Monde, un post cu emisiuni, seriale si documentare despre sfarsitul lumii, cum ar fi: "Survivors", "Invasion", "The Body Snatchers", "War of the Worlds".

"Speram ca iubiti pamantul, marea si muntii, dar, inainte de toate, speram ca iubiti viata (...) Potrivit profetiilor maya, viata se va incheia pe 21 decembrie 2012. Deci sa profitam! Cu noul La Chaine de la Fin du Monde de la SyFy traiti apocalipsa intr-un alt mod. O luna de distrugere, o luna de frisoane, dar mai ales o luna de distractie. Sunteti gata? Cu SyFy veti adora sfarsitul lumii", spune clipul de promovare al televiziunii.

Postul de televiziune a fost lansat pe fondul teoriilor aparute in ultima vreme despre sfarsitul lumii. Conform calendarului mayas, apocalipsa ar fi programata pentru 21 decembrie 2012.

Imagini spectaculoase! Lupta marinarilor romanilor cu renumitii pirati somalezi ... Un barbat gol pusca a escaladat statuia printului George, din Londra...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x