Căutare Live

In Franta a fost lansat un post de televiziune dedicat Sfarsitului Lumii!

In Franta, a fost inaugurata zilele trecute o televiziune dedicata exclusiv sfarsitului lumii. La Chaine de la Fin du Monde va emite pana pe 21 decembrie si va oferi publicului programe despre apocalipsa.

Canalul frantuzesc SyFy, detinut de compania americana NBC Universal, a lansat La Chaine de la Fin du Monde, un post cu emisiuni, seriale si documentare despre sfarsitul lumii, cum ar fi: "Survivors", "Invasion", "The Body Snatchers", "War of the Worlds".

"Speram ca iubiti pamantul, marea si muntii, dar, inainte de toate, speram ca iubiti viata (...) Potrivit profetiilor maya, viata se va incheia pe 21 decembrie 2012. Deci sa profitam! Cu noul La Chaine de la Fin du Monde de la SyFy traiti apocalipsa intr-un alt mod. O luna de distrugere, o luna de frisoane, dar mai ales o luna de distractie. Sunteti gata? Cu SyFy veti adora sfarsitul lumii", spune clipul de promovare al televiziunii.

Postul de televiziune a fost lansat pe fondul teoriilor aparute in ultima vreme despre sfarsitul lumii. Conform calendarului mayas, apocalipsa ar fi programata pentru 21 decembrie 2012.

Imagini spectaculoase! Lupta marinarilor romanilor cu renumitii pirati somalezi ... Un barbat gol pusca a escaladat statuia printului George, din Londra...
Parteneri
Creșterea în greutate la menopauză: soluții ca să previi îngrășarea
Creșterea în greutate la menopauză este de cele mai multe ori inevitabilă, însă acest lucru nu înseamnă că ea nu poate fi ținută sub control. Este nevoie de multă voință, dar și disciplină pentru a-ți păstra silueta și pentru a te simți la fel de bine în corpul tău.
Catine.ro
Ultimele știri