Antena Căutare

Testul care îţi va schimba complet viaţa! În mai puţin de un minut vei fi mult mai fericit

Acest test simplu este foarte răspândit printre psihologi și îi ajută pe oamenii de rând să găsească echilibrul dintre viața personală și cea profesională.

Acest test simplu este foarte răspândit printre psihologi și îi ajută pe oamenii de rând să găsească echilibrul dintre viața personală și cea profesională.

Tot ceea ce trebuie să faci este:

1. Copiază diagrama de mai sus pe o foaie de hârtie.

2. Pe o scală de la 1 la 10 evaluează cât de mult succes ai avut anul acesta în fiecare dintre domeniile indicate, apoi unește punctele printr-o linie continuă.

3. Vei avea la final roata vieții tale, care te va ajuta să înțelegi pe ce elemente trebuie să te concentrezi mai mult sau mai puțin.

Nu intra în panică dacă n-ai zece pe linie sau dacă ajungi la o formă geometrică nedefinită în loc de un cerc, deoarece acest test este doar un mijloc cu ajutorul căruia îți poți schimba viața, este un punct de plecare.

Desigur, poți adăuga și mai multe elemente cercului, dacă ai impresia că lipsește ceva din evaluare. Indiferent de cum ar arăta la sfârșit, acest exercițiu te va ajuta să faci un pic de lumină în viața ta și să descoperi astfel de ce nu ești pe deplin fericit.

Confuzia pe care o fac mai toţi creştinii. Cum este, de fapt, corect: Sfântul Ion sau Ioan?... S-a întors în timp din 2048 pentru a ne avertiza: "Totul va începe anul acesta"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x