Antena Căutare

Tombola embrionilor: Cumperi un bilet cu 20 de lire si poti "castiga" un copil!

In Marea Britanie se lanseaza, la sfarsitul lunii, unul dintre cele mai controversate concursuri din lume. Este vorba despre o loterie a "embrionilor", participantii avand sansa de a "castiga" un copil. Pentru suma de 20 de lire, englezii vor putea sa cumpere un bilet la tombola, care le poate aduce o fertilizare artifiala la clinicile de top din tara, scrie thesun.co.uk.



Ideea a fost criticata vehement pe tot globul, fiind considerata o "incalcare" a modului natural de reproducere. Cu toate acestea, multi considera tombola o sansa importanta pentru cuplurile care nu pot avea copii si nu-si permit unul creat prin mijloace artificiale.

Concursul va premia cate o persoana pe luna, care va beneficia de un tratament complet in valoare de 25.000 de lire pentru a putea da nastere unui copil.

Citeste si Jurnalul

FOTO: familiaenconstruccion.blogspot.com

VIDEO! Cinci pui de tigru alb, adoptati de o alta tigroaica... Mexic: O femeie a incercat sa-si scoata sotul din inchisoare intr-o valiza...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x