Antena Căutare

Trei superstiții despre Luna Sângerie. Efectele eclipsei de pe 27 iulie

„Luna Sangerie” este un efect al eclipsei totale de luna plina. De la inceputurile omenirii, acest fenomen a dat naștere multor superstitii si controverse.

„Luna Sângerie” este un efect al eclipsei totale de lună plină. De la începuturile omenirii, acest fenomen a dat naștere multor superstiții și controverse.

Avort spontan

Multe culturi sunt de părere că femeile n-ar trebui să iasă afară din casa, pe perioada unei eclipse lunii, pentru a nu suferi un avort spontan. Tot ei cred că un pruncii nenăscuți vor fi afectați pe parcursul Lunii Sângerii.

Apar spiritele rele

Din cele mai vechi timpuri, oamenii au crezut cu tărie că eclipsa de lună este simbolul răului și că schimbări majore vor avea loc din aceasta cauză. Tot ei considerau că pentru a ține spiritele rele la distanță trebuie să poarte pietre albe, albastre, roz sau purpurii.

Boli

O altă superstiție este despre apariția bolilor în urma consumului de alimente, în timpul „Lunii Sângerii”. Se credea că alimentele produc boli din cauza eclipsei de lună.

Ce este Luna Sângerie din 27 iulie și cum ne afectează

Sfârșitul Lumii vine pe 27 iulie? Ce spun Profețiile​

Pur și simplu îți va da fiori! Previziunea șocantă, ce a făcut înconjurul lumii! Eclipsa totală de Lună, semn că Apocalipsa e aproape: ”Soarele se va transforma în întuneric, iar Luna în sânge”​

Un bărbat și-a pus un plasture cu usturoi pe deget și a așteptat! Ce i s-a întâmplat în scurt timp... Își pot detrona stăpânul. Calippo şi Dorito, pisicile lui Ed Sheeran au devenit celebre pe Instagram....

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x