Antena Căutare

Un bătrân de 80 de ani merge zilnic zeci de kilometri pe jos, doar că să obțină asta! Îți dau lacrimile!

Aceasta este incredibila poveste a unui bătrânel de 80 de ani, care face un efort uriaș pentru a obține ceva inimaginabil.

Un bătrân de 80 de ani merge zilnic zeci de kilometri pe jos, doar că să obțină asta! Îți dau lacrimile!
Povestea este de-a dreptul emoționantă

Aceasta este incredibila poveste a unui bătrânel de 80 de ani, care face un efort uriaș pentru a obține ceva inimaginabil. Manong Lauro este din Filipine și străbate zilnic o distanță de 20 de kilometri, doar pentru a câștiga incredibila sumă de un dolar.

Cară o găleată de creveți și încercă să vândă marfa din casă în casă. La finalul zilei, bătrânelul stărbate 20 de kilometri și cel mult câștigă echivalentul a patru lei.

Povestea bărbatului a ajuns pe internet și a devenit virală în toată lumea. Tot mai multe persoane au fost impresionate de eforturile uriașe pe care le face acest om pentru a supraviețui.

Ar putea să ia un mijloc de transport în comun, dar refuză sa facă asta, căci asta ar însemna să piardă o bună parte din micul său profit.

Și-a prins fiica dormind în pat cu un străin! Reacția tatălui a fost neașteptată, dar ceea ce a urmat a fost mai mult decât tulburător!

Așa că merge pe jos 20 de kilometri, zi de zi, chiar dacă are 80 de ani. Totul ca să cumpere o pungă de orez pentur acasă.

Manong Lauro spune că face totul pentru a-și crește familia și că acest lucru îl motivează să facă ceea ce face, oricât de greu ar părea.

Caz UNIC în istorie! Şi-a fotografiat ucigaşul în timpul crimei... Profeţia cutremurătoare de la Muntele Athos. Ce lucruri teribile urmează să se întâmple cu omenirea...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x