Antena Căutare

Un elefant a săpat timp de 12 ore în pământ, convins că va găsi ceva! Localnicii au înlemnit când au văzut ce căuta animalul

Un elefant a reuşit să uimească o lume întreagă după ce a săpat timp de 12 ore fără oprire. Localnicii au fost uluiţi atunci când au văzut ce a scos animalul la suprafaţa pământului!

Un elefant a reuşit să uimească o lume întreagă după ce a săpat timp de 12 ore fără oprire. Localnicii au fost uluiţi atunci când au văzut ce a scos animalul la suprafaţa pământului!

Totul s-a petrecut în Africa de Sud, acolo unde elefanţii sunt în elementul lor. Într-o zi, un astfel de animal a început să se comporte destul de bizar: a început să sape!

Se întâmplă rar să vezi una ca asta, fiindcă de obicei elefanţii nu sapă. Totuşi, acesta a continuat timp de 12 ore, fiind din ce în ce mai hotărât.

Dădea cu trompa şi folosea picioarele pentru a înlătura pământul. Atunci, localnicii s-au prins că se petrece ceva şi au venit să vadă despre ce e vorba.

Nu are mâini sau picioare, doar un aparat foto profesionist cu care face nişte poze de te închini! Tânărul acesta e un fenomen al planetei

Şi nu mică le-a fost surprinderea să constate că animalul încerca doar să îşi salveze puiul. Au intervenit imediat pentru a ajuta elefantul să îşi vadă odorul în siguranţă.

După nişte ore de griji şi agitaţie, elefănţica a plecat fericită alături de puiul său, iar localnicii au fost mândri de realizarea lor. Dar şi foarte uimiţi, fiindcă nu vezi în fiecare zi un elefant săpând timp de 12 ore în pământ, în căutare de ceva!

Povestea a ajuns imediat virală pe internet şi a surprins oamenii din întrega lume.

SĂRBĂTOARE 9 MARTIE. În ziua de MĂCINICI milioane de români FAC ACEASTĂ GREȘEALĂ. E păcat mare!... FOTO! Iisus Hristos i s-a arătat unui vasluian într-o... CIUPERCĂ: Minunea transformată în VIRAL pe internet!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x