Antena Căutare

Un fost rugbyst heterosexual s-a trezit din coma homosexual si s-a facut coafeza!

Chris Birch a fost rugbist intr-o echipa din Tara Galilor. A suferit, insa, un accident dur la antrenamente, soldat cu fractura de gat si infarct miocardic. A scapat cu viata, insa, cand s-a trezit din coma, era cu totul alt om. „M-am trezit homosexual. Poate suna ciudat, dar cand am devenit constient, ma simteam cu totul diferit. Pur si simplu, nu mai eram interesat de femei”, a povestit Birch, pentru Wales News Service, citat de Daily Mail.

El sustine ca nu era deloc interesat de barbati inainte de accident si nu avusese nicio aventura cu vreun partener de acelasi sex. Era logodit cu o fata frumoasa, dar a rupt logodna si s-a cuplat cu un tanar de 19 ani (Birch are 26 de ani). „Trebuie sa fiu sincer in privinta sentimentelor mele", constata Chris Birch.

Nu doar preferintele sexuale ale lui Birch s-au schimbat dupa accident. El a ajuns sa urasca sportul si, evident, s-a lasat de rugby. Evident, si-a schimbat si cercul de prieteni. Inainte de accident, iesea regulat cu coechipierii la „o bere", insa acum si asta e de domeniul trecutului. In schimb, s-a facut... coafeza (sau hair-stilist, cum se mai spune acum). In plus, a facut cura de slabire si, dintr-un adevarat „buldozer", a ajuns sa fie ca „tras prin inel". Si-a schimbat si frizura si este aproape de nerecunoscut.

Conform Asociatiei Infarctului Miocardic din Marea Britanie, in timpul recuperarii medicale succesive unui infarct, in creier se fac noi conexiuni neurale, care pot provoca modificari de personalitate si pot scoate la iveala abilitati nebanuite inainte, precum vorbitul unor limbi straine, modificarea accentului, pictatul etc.

Citeste si Jurnalul!

Foto: DailyMail.co.uk

USA: O femeie de 55 de ani a fost escrocata cu 500.000$ de iubitul virtual... Maestrii imitatiilor: Chinezii au montat un politist "fals" pe autostrada...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x