Antena Căutare

Scandal monstruos! Un fotbalist celebru, filmat de soție în timp ce se afla într-o saună cu o altă femeie

Un fotbalist celebru se află în centrul unui scandal monstruos, după ce soția lui l-a surprins la saună, în compania altei femei. Imaginile filmate au ajuns, evident, pe internet. 

Un fotbalist celebru se află în centrul unui scandal monstruos, după ce soția lui l-a surprins la saună, în compania altei femei. Imaginile filmate au ajuns, evident, pe internet.

Denis Glushakov, care evoluează la Spartak Moscow, a fost surprins de soția lui, Daris Glushakov, în timp ce se afla la saună, în compania altei femei.

Mijlocașul de 31 de ani se relaxa în abur când soția lui de 27 de ani, un chirurg dentar, a intrat peste el. Ea a filmat confruntarea, acuzându-și soțul că era alături de o altă tânără, care nu apare în imagini, potrivit mirror.co.uk.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

„Stăteau la masă, aveau vin și fructe. Ea stătea în poala lui, dezbrăcată, iar el era în prosop”, spune Daria, mama celor doi copii ai fotbalistului. „Uite prostituata! Aici este. Și el”, mai spune femeia.

De cealaltă parte, însă, bărbatul, care urmează să intre în teren pe octombrie și în noiembrie, în Europa League, a negat totul.

În schimb, fotbalistul a recunoscut prin avocatul său că se afla în saună alături de o prietenă din copilărie pe nume Kristina. De asemenea, el a spus că el și soția lui se despărțiseră deja când ea a dat buzna în camera cu aburi.

Amândoi au confirmat, însă, că au depus actele de divorț, iar în acest moment există o dispută privind custodia copiilor.

Maria Ghiorghiu s-a lăsat de cutremure și a profețit o răpire la nivel înalt. ”Cine va fi răpit...”... Transformarea șocantă a unei femei care și-a scos ȘASE COASTE ca să arăte ca Femeia Fantastică!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x