Antena Căutare

Un nou tren de lux trece prin Romania: Danube Express a oprit in Brasov si Sighisoara

Trenul Danube Express, care are un grad de confort ce depaseste in anumite privinte Orient Expres-ul, a trecut prin Romania. Hotelul pe roti in care calatoresc cateva zeci de turisti din toate colturile lumii a oprit in Sighisoara si Brasov. Trenul circula pe ruta Budapesta-Istanbul, timp de patru zile si trei nopti.

Danube Express a inceput sa plimbe turisti in urma cu patru ani. Are patru vagoane dotate cu toalete si dus, iar pretul unui astfel de confort este pe masura. Calatoria dureaza patru zile si trei nopti, iar pretul este de aproape 2.800 de lire. Cei 32 de calatori veniti din SUA, Anglia, Australia, Hong Kong si Canada nu s-au uitat la bani.

Turistii au un program destul de incarcat. In Romania, au oprit sa viziteze Sighisoara, iar din gara din Brasov au mers sa vada castelul Bran.

Danube Express circula o singura data pe an pe ruta Budapesta-Istanbul. La finalul calatoriei, este dus intr-un depou special pentru revizii.

Vezi clipul cu cele mai multe accesari online din istorie!... Cei mai buni bodyguarzi s-au intrecut la campionatul mondial din Ucraina...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x