Antena Căutare

Cel mai faimos nou-născut! Cum a fost surprins de aparatul de fotografiat, imediat după naștere

Un copil nou-născut a fost fotografiat imediat după naștere. Imaginea a devenit virală pe internet, într-un timp foarte scurt, informează New York Post.

Cel mai faimos nou-născut! Cum a fost surprins de aparatul de fotografiat, imediat după naștere
Fotografia unui copil nou-născut realizată imediat după naștere | Rodrigo Kunstmann Fotógrafo Profissional/Facebook

Fetița, Isabela Pereira de Jesus, a fost născută prin cezariană de Daiane de Jesus Barbosa, în data de 13 februarie, în Rio de Janeiro, Brazilia.

Pentru a imortaliza momentul, femeia l-a angajat pe Rodrigo Kunstmann să fotografieze primele clipe de viață ale fiicei sale.

Fotografiile realizate de Kunstmann s-au viralizat pe internet, după ce au fost încarcate de acesta pe rețeaua de socializare Facebook.

"A deschis ochii, dar nu a plâns. Doctorul chiar i-a spus <Plângi, Isa!>", a povestit fotograful. "A făcut acea față serioasă și a început să plângă abia după ce medicul a tăiat cordonul ombilical", a adăugat Kunstmann.

Imediat după naștere, doctorii vor să îi vadă plângând pe nou-născuți pentru a se asigura că plămânii lor funcționează bine, dar și pentru că îi ajută pe bebeluși să elimine lichidele din corp.

Fotografia cu expresia copilului, asemănătoare cu cea a unui bătrân încruntat, s-a viralizat pe internet.

Mai mult de un milion de vizitatori pentru expoziţia consacrată lui Leonardo da Vinci la Muzeul Luvru... O femeie din Ucraina a revenit la viață la zece ore după ce i-a fost declarat decesul. „A avut loc un miracol de înviere...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x