Antena Căutare

Un tânăr a văzut viitorul omenirii și are un mesaj terifiant pentru planetă! Ce a profețit acesta pentru anul 2018 îți dă fiori

Un barbat a reușit să șocheze oamenii din întreaga lume atunci când a declarat că a călătorit în timp și că s-a întors cu un mesaj terifiant despre anul 2018!

Un barbat a reușit să șocheze oamenii din întreaga lume atunci când a declarat că a călătorit în timp și că s-a întors cu un mesaj terifiant despre anul 2018!

Este povestea incredibilă a lui Bryant Johnson, care susține că a reușit să călătorească undeva prin anul 2048, văzând astfel viitorul omenirii.

Potrivit declarațiilor făcute unor polițiști, bărbatul este ferm convins de faptul că extratereștrii vor veni pe planeta noastră anul viitor și deci, oamenii trebuie să fugă înainte ca aceștia să înceapă să ne conducă planeta.

Totuși, Bryant nu a reușit să spună exact data la care se va produce presupusul eveniment nefast.

La analize a reieșit faptul că bărbatul avea o alcolemie de 0.136% și a fost imediat transportat la un centru de detenție.

Așa arată o mânuță de om cu un munte de ambiție! Ziad învață să scrie folosind sticle de plastic, fiindcă nu are bani de proteze!

Culmea, bărbatul a explicat că, de fapt, extratereștrii l-au intoxicat cu alcool pentru a putea călători în timp. Povestea a ajuns pe internet și a devenit imediat virală în toată lumea, internauții amuzându-se copios pe seama imaginației bărbatului.

Inegalabila Olga Tudorache, doamna de aur a teatrului românesc, la 88 de ani ”Actoria este o meserie grea, care te uzeaz... VIDEO / Situație inexplicabilă, la Iași! Un bărbat a atins moaștele Sfintei Parascheva și a început să urle ca din gură ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x