Antena Căutare

Un tânăr de 19 ani s-a căsătorit cu iubita de 72 de ani! Cum arată cei doi

Un tânăr de 19 ani a reușit să șocheze o lume întreagă după ce s-a căsătorit cu o femeie de 72 de ani, la doar două săptămâni după ce a cunoscut-o!

Un tânăr de 19 ani a reușit să șocheze o lume întreagă după ce s-a căsătorit cu o femeie de 72 de ani, la doar două săptămâni după ce a cunoscut-o!

Nu este vorba despre scenariul vreunui film de la Hollywood, ci despre povestea reală a lui Gary, un tânăr din statul american Tennessee care s-a îndrăgostit peste măsură de Almeda, cu 53 de ani mai mare decât el.

Bărbatul spune că a întâlnit-o pe femeie la o petrecere și s-a simțit imediat atras de ea, în ciuda diferenței de vârstă. Din fericire, atracția a fost reciprocă, iar cei doi au format un cuplu.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Două spătămâni mai târziu, lucrurile au fost mai mult decât clare: tânărul de 19 ani a decis că vrea să se căsătorească de îndată cu femeia de 72 de ani!

Cei doi sunt deja de doi ani împreună și se declară mai fericiți ca oricând, chiar dacă nu toată lumea îi înțelege.

Cuplul are și un canal de YouTube, unde publică zilnic clipuri video cu și despre ei și relația lor inedită.

Testul sincerității: ce ai văzut prima dată în imagine? Răspunsul va dezvălui totul despre tine... Miercuri, e mare sărbătoare creștină în România! Tot mai mulți părinți au ales acest nume în ultimii ani pentru bebeluși...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x