Antena Căutare

Va exista autobuzul ce trece pe deasupra mașinilor! Vezi cum arată mașina ce va transporta 1.400 de oameni!

O firmă chineză a conceput un proiect de autobuz mare, ce ar putea rula deasupra circulației rutiere. El va permite trecerea peste ambuteiajele atât de dese în orașele chineze.

O firmă chineză a conceput un proiect de autobuz mare, ce ar putea rula deasupra circulației rutiere. El va permite trecerea peste ambuteiajele atât de dese în orașele chineze.

Circulația jumătate aeriană jumătate rutieră cu până la 60 de kilometri pe oră este propunerea firmei chineze Transit Explore Bus, prezentată la ediția a 19-a a International High-Tech Expo de la Beijing.

Proiectul este incredibil

Compania a anunțat proiectul unui vehicul electric apt să treacă peste traficul de pe două căi de circulație și care ar putea transporta până la 1.400 de pasageri.

VIRAL: Amuzant e puţin spus! Reacţia neaşteptată a unei fetiţe atunci când îşi vede tatăl proaspăt bărbierit

Autobuzul asemănător cu un catamaran (cu două corpuri laterale rulând pe pământ și un corp central, autobuzul propriu-zis) va fi alimentat electric.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Potrivit inginerului șef al proiectului, Song Youzhou, sistemul inovator ar permite rezolvarea parțială a problemei densității traficului, extrem de frecventă în China, fiindcă autobuzul nu ar ocupa niciun loc pe drum, potrivit Agerpres.

Mai ieftin și mai eficient

Mai ieftin decât construirea unui metrou, vehiculul ar permite și economisirea a până la 800 de tone de benzină pe an și a aproape 2.500 de tone de emisii de gaz carbonic, câștig salutar într-o țară care înregistrează tot mai multe vârfuri de poluare, mai ales la Beijing.

Primul proiect al inginerului Song Youzhou datează din 2010, dar nu a fost cel dintâi. O idee similară a fost lansată în 1969 de doi arhitecți americani. Bos-Wash Landliner urma să asigure legătura între Boston și Washington, trecând prin New York, chiar prin mijlocul Central Park

.

Dovada că ai judecat greşit! Horoscopul aparenţelor îţi spune tot despre fiecare zodie în parte... O tânără a încins internetul cu pozele sale extrem de sexy! Totuși, are un defect mare, pe care nimeni nu îl vede! L-ai ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x