Antena Căutare

„Vedem fenomene paranormale, e un loc blestemat”! Fulgere și sfere luminoase la marginea Bucureștiului! Niciun sătean nu se apropie de acest loc!

La o distanță destul de mică de București se află satul Boldești, unde există un loc misterios despre care localnicii se feresc să vorbească.

La o distanță destul de mică de București se află satul Boldești, unde există un loc misterios despre care localnicii se feresc să vorbească.

În pădurea din apropiere se află Balta Vrăjitoarelor. Deși aparent nu are nimic special, acest loc este plin de mistere ce au atras atenția tuturor.

În fiecare an, atunci când se sărbătorește Sfântul Gheorghe, Sânzienele sau Sfântul Andrei, vrăjitoare din întreaga lume se adună aici pentru a face numeroase ritualuri. Legendele spun că atunci se deschid porți către alte lumi.

Mai mult decât atât, sunt și voci care vorbesc despre faptul că balta are ceva misterios. Animalele refuză să bea apă de aici, ca și când le-ar fi teamă. De asemenea, mulți vorbesc despre apariția unor fulgere inexplicabile sau a unor sfere luminoase. Alteori se pare că există fenomene bizare precum schimbarea bruscă a vremii, prezentă doar în acest loc.

Balta Vrăjitoarelor este menționată încă din secolul al XV-lea, istoricii vorbimd despre faptul că aici ar fi fost decapitat domnitorul Vlad Țepeș.

Un CLIP pe care nu te saturi să-l privești: Ce-i răspunde o fetiță tatălui atunci când o roagă să-i cânte... Cum arată un hamburger și o porție de cartofi prăjiți, după ȘASE ANI? Vei rămâne fără cuvinte!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x