Antena Căutare

Vezi singurul loc din lume care va supravietui Apocalipsei!

Primarul oraselului francez Bugarach a avertizat ca va cere sprijinul armatei pentru a proteja localitatea de "asediul" vizitatorilor, adepti fanatici ai curentului New Age si entuziasti ai fenomenului OZN, convinsi ca acesta este singurul loc de pe Pamant ce va fi crutat de Apocalipsa care va veni pe 21 decembrie 2012.




"Chestiunea nu este deloc amuzanta. Daca maine apar aici 10.000 de oameni, ca localitate de 200 de suflete ce suntem, nu vom putea face fata. Am informat autoritatile regionale cu privire la ingrijorarile noastre si vrem ca armata sa ne stea la dispozitie, daca va fi necesar, in decembrie 2012", a declarat primarul Jean-Pierre Delord.



El spune ca vizitatorii au inceput sa se intereseze de aceste locuri in cautarea extraterestrilor de vreo 10 ani, ca urmare a unei lucrari despre OZN-uri in care un localnic pretindea ca a vazut extraterestri si ca a auzit zgomotele navei lor spatiale venind de sub munte.

Internetul abunda in povesti despre cum fostul presedinte francez Francois Mitterand a fost, in mod curios, transportat cu elicopterul pe controversatul pisc si despre sapaturi misterioase coordonate de nazisti si mai tarziu de Mossad, serviciul secret israelian.

De asemenea, Bugarach este considerat locul unde Jules Verne a gasit intrarea si sursa de inspiratie pentru "O calatorie in centrul Pamantului".

Un raport al organizatiei Miviludes, care supravegheaza activitatea sectelor, a atras atentia asupra acestui loc, spunand ca trebuie monitorizat. Multimea vizitatorilor din ultima perioada a crescut pretul terenurilor din aceasta zona, dar Miviludes avertizeaza ca oraselul ar putea constitui, de asemenea, tinta inselaciunilor financiare.

sursa:Jurnalul

Sintagma "Make love, not war", ilustrata la propriu de un fotograf canadian... VIDEO! Cel mai mare smarald din lume...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x