Antena Căutare

Viața, cel mai bun scenariu de film. A fost căsătorită cu propriul bunic timp de 13 ani!

O daneză în vârstă de 33 de ani a primit cele mai crunte lovituri ale vieții într-un singur moment. Și-a îngropat partenerul de viață și a aflat că fusese măritată cu o rudă de sânge

O daneză în vârstă de 33 de ani a primit cele mai crunte lovituri ale vieții într-un singur moment. Și-a îngropat partenerul de viață și a aflat că fusese măritată cu o rudă de sânge.

Povestea s-a petrecut în Danemarca, iar protagonista halucinante întâmplări se numește Anna Grahmson, iar după ce soțul a decedat a rpimit o veste și mai grea. Rudele au anunțat-o că, fără să știe, cel care i-a stat alături era chiar bunicul său. A refuzat adevărul și a intrat într-o depresie cumplită. După ce s-au mai liniștit apele, Anna a făcut cercetări și s-a convins că nu a fost mințită.

Ba mai mult, după câteva luni de la deces, aceasta a primit o scrisoare redactată de la cel care i-a fost soț în ultimii 13 ani. Acesta îi mărturisea că știa adevărul de mai mulți ani, dar i l-a ascuns pentru că o iubea și nu dorea s-o piardă.

Cea mai bătrână mamă din Marea Britanie a născut TRIPLEȚI. Imaginea bebelușilor a făcut înconjurul lumii... ”Avea nasul ca un tăiș de topor, nu era frumoasă!”, spun gurile rele. Poeta Nina Cassian a schimbat bărbații ca pe șose...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x