VIDEO / Un copil de cinci ani își lovește mama în cap și o trage de păr, în timp ce o altă rudă filmează. Băiatul urlă cât îl țin plămânii

Imaginile în care o mamă apare, în timp ce este bătută şi mustrată de fiul ei nici 5 ani, au ajuns virale pe internet. Femeia îşi primeşte corecţia din partea copilului, fără să comenteze, în timp ce o altă persoană filmează. 

Imaginile în care o mamă apare, în timp ce este bătută şi mustrată de fiul ei de numai cinci ani, au ajuns virale pe internet. Femeia îşi primeşte corecţia din partea copilului, fără să comenteze, în timp ce o altă persoană filmează.

Băiatul o loveşte tare în cap, peste faţă şi urlă cât îl ţin plămânii, la cea care i-a dat viaţa. O smuceşte de păr şi chiar îi astupă gura cu palma.

După tratatmentul aplicat de către minor, femeie începe să plângă, iar filmarea se întrerupe. Însă, pe fundal, continuă să se audă rastele persoanei care a înregistrat întregul moment.

Culorile sezonului de primăvară-vară 2022. Care sunt datele oferite de raportul Institutului Pantone Fashion Color Trend
Culorile sezonului de primăvară-vară 2022 au fost dezvăluite de prestigiosul raport al...
Zodii ghinioniste în ziua de 22 octombrie 2021. 3 nativi care se vor confrunta cu probleme
Trei nativi se numără printre acele zodii ghinioniste în ziua de 22 octombrie 2021. Aceștia...
Parteneri
Fusilli cu somon și mazăre. Rețetă simplă de paste
Descoperă o rețetă simplă, dar gustoasă, de paste pe care o poți prepara pentru un prânz în familie sau pentru o cină ușoară. Rețeta de fusilli cu somon și mazăre va fi cu siguranță pe placul tuturor.
Catine.ro
Ultimele știri