VIDEO! Un indian sarac lipit pamantului a castigat un milion de dolari

Viata bate filmul, la propriu. Un indian sarac lipit a castigat un milion de dolari, asemeni protagonistului din pelicula de Oscar "Slumdog Millionaire". Povestea lui incredibila a facut inconjurul lumii.

Functionarul a castigat impresionanta suma la concursul "Vrei sa fii milionar". Sushil Kumar a fost impresionat dupa ce a raspuns corect si la a 15-a intrebare de cultura generala. Cecul l-a primit imediat.

Atat el, cat si sotia lui, au fost in culmea fericirii. Mai ales ca cecul le-a fost inmanat de un cunoscut actor indian, care a avut numai cuvinte de lauda la adresa barbatului care a devenit milionar peste noapte.

Povestea lui seamana incredibil de mult cu cea a tanarului din pelicula premiata cu opt Oscaruri, "Slumdog Millionaire", din 2008.

Inainte sa devina milionar, Kumar lucra ca functionar guvernamental si castiga 120 de dolari pe luna. Barbatul in varsta de 26 de ani vrea acum sa-si achite datoriile, sa le cumpere parintilor sai o casa si sa le dea fratilor sai bani pentru a-si incepe o afacere.abcnews.go.com
Parteneri
Fusilli cu somon și mazăre. Rețetă simplă de paste
Descoperă o rețetă simplă, dar gustoasă, de paste pe care o poți prepara pentru un prânz în familie sau pentru o cină ușoară. Rețeta de fusilli cu somon și mazăre va fi cu siguranță pe placul tuturor.
Catine.ro
Ultimele știri