Antena Căutare

Zodiile care se îndrăgostesc instant! Nativii aceștia nu rezistă și iubesc încă de la prima vedere!

Unele dintre zodii se pare că au obiceiul de a se îndrăgosti la prima vedere. Totuși, nu toți nativii au curajul să recunoască asta.

Unele dintre zodii se pare că au obiceiul de a se îndrăgosti la prima vedere. Totuși, nu toți nativii au curajul să recunoască asta.

Pești

Peștii ies în oraș în căutare de aventuri, dar se întorc acasă îndrăgostiți. Este periculos să vorbești cu un nativ Pești căci a doua zi îți poate mărturisi că te iubește. Nu acceptă refuzuri până nu îi dai motive clare. O dată ce ajungi să ieși cu un Pește există posibilitatea ca la rândul tău să te îndrăgostești de el. Îți transmite starea de confort a dragostei și îți poate face o listă întreagă de calități ce îl recomandă ca și partener de viață.

Gemeni

Gemenilor nu le este frică să se îndrăgostească. Starea lor generală de spirit este veșnic îndrăgostită. Iubesc totul, de la natură, până la un banal obiect. Iar atunci când un nativ Gemeni se îndrăgostește de un om, tot Universul se oprește pentru a-l privi. Emană fericire și i se citește pe chip dragostea pentru persoana de lângă. Gemenii iubesc mult, dar nu așteaptă nimic în schimb. Pun preț pe loialitate și sinceritate. Fiindcă se atașează așa mult de oameni, Gemenii suferă adesea, dar găsesc repede un înlocuitor.

Citește aici și despre celelalte zodii!

Adevărul despre topul ţărilor cu cele mai frumoase femei din lume! Pe ce loc se află România... Cum să faci mai mulți BANI în funcție de ZODIE! Horoscopul acesta te va ajuta să găsești cheia succesului!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x